Κλέφτες εντός γηπέδου… Δολοφόνοι έξω από αυτό!!!

Καλημέρα κύριοι, ειλικρινά δεν πίστευα πως μπορεί να υπάρξει άλλο σωματείο πλην του Ολυμπιακού (που το έκανε με επιτυχία για μια 20ετια), που θα χρησιμοποιούσε κάθε αθέμιτο τρόπο, ώστε να επιβληθεί εντός και εκτός γηπέδου, στους αντιπάλους του.

Έχουμε δει πολλούς να επιλέγουν μια “δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας”, προκειμένου να βγουν από την αφάνεια και να δρεψουν τους καρπούς της νίκης, αλλά τέτοια ταύτιση με ότι πιο αηδιαστικό έχει γνωρίσει ο αθλητισμός και η κοινωνία γενικότερα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου.

Παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου, τοποθετώντας μαριονέτες, που θα εξασφαλίζουν τα συμφέροντα του “επενδυτή”…

Εξαγορά εφημερίδων, τηλεοπτικών καναλιών, ραδιοφωνων, site’s και κυρίως πρόθυμων μισθοφόρων δημοσιογράφων και κριτικών διαιτησίας, για να καλύπτουν τις βρωμιες και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη…

Ομάδες δορυφόροι, που θα ανοίξουν πρόθυμα τα πόδια στην ομάδα του “επενδυτή” και θα σκυλιασουν όταν αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες να τις κερδίσουν ή να τις γεμίσουν με τραυματίες και τιμωρημενους απο κάρτες….

Ωμή παρέμβαση στην πολιτική ζωή της Χώρας, με απειλές σε κυβερνήσεις, κόμματα, βουλευτές, αν δεν ενδιδουν στις επιχειρηματικές επιδιώξεις του “επενδυτή”, με όχημα τον μισθοφορικο στρατό των οργανωμένων οπαδών, που ελέγχει απόλυτα ο “επενδυτής”…..

Δολοφονίες φιλάθλων – οπαδών άλλων ομάδων, για να δείξουν σε όλο τον κόσμο ” Ποιος κάνει κουμάντο “…. Ή με εμάς ή νεκρός!!!

Αυτά είχα να γράψω, όπως δεν ασχολήθηκα με τα αίσχη της Κρήτης, δεν θα ασχοληθώ και με αυτά της Τουμπας…. Οι ζωές των νέων και αθώων ανθρώπων που χάνονται στο δρόμο από δολοφόνους, επειδή έκαναν το λάθος να είναι φίλαθλοι ομάδας που δεν ενέκριναν οι απανταχού “επενδυτές”, είναι σημαντικότερες από το αν θα βγεί ή όχι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη….