Άξιζε περισσότερα από τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Καλησπέρα κύριοι, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος, ο Παναθηναϊκός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ και δικαίως νιώθει “αδικημένος” από αυτή την κατάληξη, αφού αυτός ήταν που είχε τις μοναδικές κλασικές ευκαιρίες στο ματς να σκοράρει, με τους Μακέντα και Κουρμπέλη.

Πάντως όσοι ήλπιζαν σήμερα να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και γκολ, ας επιρρίψουν τις ευθύνες για το κακό θέαμα στην περσινή πρωταθλήτρια και γηπεδούχο, των Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Πογιέ και Πονσέ, που κοστίζουν όσο ολόκληρος ο Παναθηναϊκός, μαζί με το Σ-απήλιον.

Είναι πραγματικά άδικο, τόσο για τον προπονητή όσο και για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, να κρίνονται με βάση το μέγεθος και την ιστορία του Συλλόγου και όχι με τις ρεαλιστικές δυνατότητες που έχουν, λόγω της ανύπαρκτης και επικίνδυνης διοίκησης.

Τα θέλω των φίλων του Παναθηναϊκού, δεν γίνεται να ικανοποιηθούν από τον Γιώργο Δώνη, τον Κολοβέτσιο, τον Μακέντα και τον 19χρονο Εμμανουηλίδη, αλλά από μια διοίκηση που είτε θα αντικαταστήσει αυτούς με καλύτερους, είτε θα τους πλαισιώσει με 4-5 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Οι ομάδες δεν “μικραίνουν” όταν έχουν μια ή δύο ή και τρεις κακές χρονιές…. ή όταν δεν κερδίζουν αυτή την ΑΕΚ όπως γράφουν σήμερα μερικοί ξυπνητζήδες (ενώ στην αρχή της χρονιάς μας είχαν για φούντο ή για 5αρες με τους τρεις “μεγάλους”)…….Μικραίνουν όταν δεν έχουν όραμα, όταν δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, όταν δεν εμπνέουν σεβασμό στα θεσμικά όργανα, όταν μαζεύουν 2.500 άτομα σε ένα ενοικιαζόμενο γήπεδο και κάνουν προπονήσεις σε ένα αμφιβόλου ιδιοκτησίας βοσκοτόπι!!!

Αφήστε λοιπόν την υψηλή κριτική στον προπονητή και στους παίκτες, οι οποίοι στην τελική δεν βρέθηκαν στις θέσεις τους με πραξικόπημα…επιλέχθηκαν από μια διοίκηση, που δεν ΗΘΕΛΕ να πληρώσει καλύτερους!!!

Για το παιχνίδι, θα διαβάσετε στις χιλιάδες άλλες σελίδες που υπάρχουν….. από αυτή εδώ την πράσινη γωνία, να κρατήσετε και να θυμάστε, πως η ΕΥΘΥΝΗ ανήκει εξ ολοκλήρου στον χειρότερο παράγοντα της ιστορίας του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξέλαβε την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ανοχή από τον κόσμο (κυρίως οργανωμένο) του Παναθηναϊκού.

Αλέξανδρος