Σχετικά με το Greenmood.gr

Αγαπητέ φίλε Παναθηναϊκέ,

Το Greenmood είναι ένα πράσινο «στέκι» σκεπτόμενων Παναθηναϊκών και όχι ένα ακόμα site, ανάμεσα στα 500 που ήδη υπάρχουν, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους ιδιοτελείς σκοπούς, συγκεκριμένους ανθρώπους, συγκεκριμένες αντιλήψεις…. παραπληροφορώντας ή αποκρύπτοντας την αλήθεια, από τους αναγνώστες-φιλάθλους.

Σκοπός και Στόχος του Greenmood και των ανθρώπων που το δημιούργησαν-διαχειρίζονται, είναι η ανάδειξη της αλήθειας, η στήριξη του Παναθηναϊκού ως Ιδέα και όχι ως πρόσωπα, η αυστηρή κριτική σε καθετί που ζημιώνει την ομάδα μας!!!

Κυρίως όμως το Greenmood είναι, o διαδικτυακός χώρος , για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ υγιών φιλάθλων, είτε μέσω σχολίων, είτε μέσω ολοκληρωμένων άρθρων, που μπορούν ελεύθερα να μας αποστέλλουν και να δημοσιεύονται χωρίς καμιά παρέμβαση.

Δεν ευελπιστούμε πως θα αλλάξουμε τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό, δεν περιμένουμε να εισακουστούν οι όποιες προτάσεις μας, δεν πιστεύουμε πως θα αγγίξει την διοίκηση η όποια δική μας κριτική……

Γνωρίζουμε όμως, πως θα ενημερώνουμε κάθε φίλαθλο-αναγνώστη, με τεκμηριωμένες απόψεις,  αδιάσειστα στοιχεία,  ειλικρινή διάθεση, ανιδιοτέλεια και σεβασμό!!!

Γνωρίζουμε, πως στην καταγραφή της αλήθειας δεν υπάρχουν αξεπέραστα εμπόδια. Δεν θα φοβηθούμε, δεν θα φιμωθούμε και κυρίως δεν θα ξεπουληθούμε!!!

Θα είμαστε η απάντηση, σε κάθε νέα προσπάθεια παραπληροφόρησης και προπαγάνδας των επιτηδείων, που είχαν και έχουν 100% την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση, που βιώνει τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Ερασιτέχνης.

Με εκτίμηση το Team του Greenmood