Από Νενέκο, σε Νενέκο……δεν υπάρχει σωτηρία!!!

Γράφει ο Αλέξανδρος

Καλησπέρα κύριοι, 2 εκατομμύρια Παναθηναϊκοί, μερικές χιλιάδες εξ αυτών νέοι, επιτυχημένοι, άφθαρτοι με προοδευτικές ιδέες και όμως κάθε φορά ο γελοίος θα κάνει την επιλογή εκείνη που θα μας βγάλει από τα ρούχα μας…..Να μην βρίσκουμε ησυχία ΠΟΤΕ, να μην ελπίζουμε για κάτι καλύτερο ΠΟΤΕ…..!!!

Έξι χρόνια τώρα περιμένουμε την απόλυση του ανθρώπου που κατάφερε την παναθηναϊκή κοινωνία να ακούει για παλαίμαχους και να βγάζει σπυριά και όμως δεν μπορούμε να την χαρούμε, αφού για αντικαταστάτη του “ξέθαψαν” εκείνον που αφού “πούλησε” όποιον τον εμπιστεύτηκε για 30 αργύρια (πολλά περισσότερα είναι η αλήθεια), τόλμησε να δώσει συγχωροχάρτι στον Κόκκαλη και τις αλήτικες πρακτικές του, που στέρησαν από τον Παναθηναϊκό τίτλους, χρήματα και χιλιάδες νέους οπαδούς, λέγοντας σε συνέντευξη πως “ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΓΚΑ”……

Και εκεί είναι που τρελαίνεσαι και αναφωνείς…ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΔΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΑΝ!!!  

Δεν θέλω να γράψω κάτι περισσότερο, εξάλλου στις 20 Απριλίου 2017 όταν αυτός ο “κύριος” είχε επιλεγεί ξανά από τον άλλον “κύριο”, είχα αναδημοσιεύσει τα όσα είπε στους Καρπετοπανούτσους…..το ίδιο θα κάνω και σήμερα και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του!!!

Σε ότι αφορά εμένα, εγώ υπηρέτησα τον σύλλογο για 20-22 χρόνια. Ως αντιπρόεδρος και ως διευθύνων σύμβουλος. Μετά τον επαγγελματικό αθλητισμό του 79’, να ξέρετε, πως ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης στα εβδομαδιαία μίτινγκ που κάναμε, όταν εμείς φοβόμασταν την διαιτησία, μας απαντούσε επί λέξει: “Να κάνετε την καλύτερη ομάδα παιδιά. Να βάζετε 4 και να σας ακυρώνουν τα 2”. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Πάντα έλεγα το ίδιο. Όσιμ, Ρότσα, Γαλάκος, Ζάετς, Δανιήλ.

Από εκεί και πέρα, στην ολιγόμηνη περίοδο που συνεργάστηκα με τον Βγενόπουλο, και όταν τον πίεζα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, μου έλεγε. “Μάνο, εγώ στο πρωτάθλημα, τι προστασία θα έχω για το ευ αγωνίζεσθαι;”

-Πανούτσος: “Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια”.

-Μαυροκουκουλάκης: “Εγώ δεν θα πω αυτό”.

-Πανούτσος: “Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;”

-Μαυροκουκουλάκης: “Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο”.

-Νικολογιάννης: “Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;”

-Μαυροκουκουλάκης: “Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα”.

-Νικολογιάννης: “Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα…”.

-Καρπετόπουλος: “Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι;”

-Μαυροκουκουλάκης: “Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας”.

-Νικολογιάννης: “Εύνοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη;”

-Μαυροκουκουλάκης: “Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω”.

-Νικολογιάννης: “Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς ισχυριστήκατε, όπως ο κύριος Δανιήλ επί παραδείγματι, που έλεγαν ότι με την παράγκα δεν πάμε μπροστά. Κι εσείς ήσασταν μπροστά”.

-Μαυροκουκουλάκης: “Όχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή”.

Αυτά τα όμορφα έλεγε ο κύριος Μαυροκουκουλάκης, το 2012 ως εκπρόσωπος του κυρίου Βγενόπουλου και ως υποψήφιος να ηγηθεί μιας ομάδας επιχειρηματιών που θα μας έβγαζε από το αδιέξοδο….. Βλέπετε εκείνη την περίοδο το βασικό ήταν να αναδειχθεί η αδυναμία της οικογένειας να κατακτά τίτλους, όχι να αναφερόμαστε στις κλοπές που είχε υποστεί ο Σύλλογος από τον Κόκκαλη……..και κάποιοι επιμένουν ακόμα και σήμερα να τον συνδέουν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, λες και είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος, που στράφηκε ενάντια σε αυτόν που τον ευεργέτησε, πηγαίνοντας στο ακριβώς αντίθετο στρατόπεδο.

Αλήθεια τα παιδιά θα “επαναστατήσουν” που ο ιδιοκτήτης δεν είναι πλέον και Πρόεδρος αλλά βάζει άλλον μπροστά ή δεν τους αφήνει η κοινή συμμαχία με τον Αλαφούζο κατά του Γιαννακόπουλου?