Αστυνομία: “Στο payroll του Αλαφούζου ο πρωτεργάτης των επεισοδίων”!!!

Σε μια αποκάλυψη που ταράζει τα νερά προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία άφησε να διαρρεύσει πως τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ υποκινήθηκαν από υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ξετυλίγεται σταδιακά το κουβάρι των εξελίξεων όσον αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, τα οποία εν πολλοίς γονατίζουν βαθμολογικά τον σύλλογο για μια ακόμη χρονιά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν από την ΕΛ.ΑΣ., ο άνθρωπος που ηγήθηκε της εισβολής των οπαδών του Παναθηναϊκού στο 5′ του ντέρμπι και κατέληξε στην επίθεση στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού, δεν ήταν κάποιος… χούλιγκαν, αλλά γνωστός οπαδός, παλιός αθλητής του συλλόγου και υπάλληλος της «πράσινης» ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου!

Μάλιστα,δυο φορές είχε φτάσει στην… έξοδο από το πόστο που κατέχει στην ασφάλεια της ομάδας, ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος πήρε πίσω την απομάκρυνσή του.

Προφανώς, οι εν λόγω πληροφορίες αποτελούν σκάνδαλο για το «Τριφύλλι», αλλά και για τον γνωστό εφοπλιστή, ο οποίος απειλεί πως αν αποχωρήσει από το «Τριφύλλι» αυτό θα πέσει στη Γ’ Εθνική, βάλλοντας παράλληλα κατά εκείνων που προέβησαν σε βίαιες πράξεις στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι που επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται στο payroll του.

Πηγή: Olaprasina