Δεν “μασησαν” από τα καφριλικια και Επέστρεψαν!!!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και πήρε την άνοδο για τη Volleyleague των γυναικών!

Ο Παναθηναϊκός των 23 πρωταθλημάτων, πολυνίκης στη μεγάλη κατηγορία (ο 2ος  Ολυμπιακός βρίσκεται στα έξι), με αυτή την άνοδο «έσβησε» και τον εφιάλτη της περσινής σεζόν, όταν εξ αιτίας των οικονομικών προβλημάτων δεν κατέβηκε καν στη Volley League, σε ένα  ντροπιαστικό υποβιβασμό.

Τα «Φίνα Κορίτσια» στα playoffs έκαναν αυτό που έπρεπε και πήραν τις νίκες που ήθελαν για να ανέβουν στη Volleyleague! Ο Παναθηναϊκός μετά τις νίκες επί του ΖΑΟΝ, πήρε δυο νίκες και κόντρα στην ΑΕΚ και έτσι επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία, όπως ήταν εξαρχής ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση. Στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, άλλωστε, με την ανάληψη της διοίκησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο οι προτεραιότητες ήταν ξεκάθαρες. Πρώτα να μπει σε ένα νέο οργανωτικό και οικονομικό πλαίσιο ο σύλλογος για να «καθαρίσει» από… αμαρτίες του παρελθόντος, στη συνέχεια να επανέλθουν όλα τα τμήματα στην πρώτη κατηγορία και ακολούθως να μπει σαν στόχος η κορυφή.

Τα «Φίνα Κορίτσια», λοιπόν, μετά και τη νέα νίκη τους επί της ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ξανά στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ γυναικών. Το τελικό 3-1 τα λέει όλα και για την εικόνα του αγώνα, με τις παίκτριες του «τριφυλλιού» να μην… μασάνε ούτε από τα καφριλίκια της κερκίδας ούτε από την εισβολή που έγινε εν ώρα αγώνα και να κάνουν το καθήκον τους. Οι «πράσινες» πήραν το ματς και την άνοδο και πλέον από την επόμενη σεζόν βάζουν πλώρη για νέες επιτυχίες…

Πηγή: Onsports