Είναι πλέον θέμα επιβίωσης του Συλλόγου, η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.

Γράφει ο Αλέξανδρος

Καλησπέρα κύριοι, μέρες πριν και με αφορμή το τελευταίο ντου των “αθεράπευτα ρομαντικών” παναθηναϊκών, είχα ετοιμάσει το συγκεκριμένο κείμενο, αλλά ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου μας “Τυφώνα”, δεν άφηνε περιθώρια να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα όμως και μετά το ειλικρινές ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, απέναντι σε αυτούς που ναρκοθετούν το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου και κυρίως της ΠΑΕ, όλα έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου.

Είναι πλέον θέμα επιβίωσης του Συλλόγου, η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε ρόλο…. και όχι για να βάλει λεφτά, ούτε για να συσπειρώσει τον κόσμο, ούτε καν για να βοηθήσει με την τεχνογνωσία που κατέχει……αλλά για να μας απαλλάξει από τους πραγματικούς εχθρούς και νταβατζήδες του Συλλόγου!!!

Είναι ο μόνος γιατί: 1) ξέρει ποιοι είναι, 2) ξέρει πως να τους αντιμετωπίσει, 3) δεν τους φοβάται και 4) μπορεί να τους τελειώσει χωρίς να την “πληρώσει” ο Σύλλογος με νέα έκτροπα.

Με δεδομένο πως η περίπτωση Athens Alive έχει βαλτώσει και δεν υπάρχει καμιά θετική ένδειξη υλοποίησης του project (ειδικά από την παρούσα κυβέρνηση, που έχει αλλεργία σε κάθε επένδυση), ο Δημήτρης έχει συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια ξένων επενδυτών για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του, με τον τρόπο που επιθυμούσε……

…..έτσι το καλοκαίρι -όπως όλα δείχνουν- θα επανέλθει με νέα πρόταση στον Αλαφούζο, που θα αφορά την ανάληψη της διοίκησης με τον ίδιο Πρόεδρο και πλαισιωμένη από δικούς του ανθρώπους εν λευκώ, παραμένοντας οι μετοχές στον Αλαφούζο μέχρι να μηδενιστούν τα χρέη.

Όταν θα επιτευχθεί αυτό, τότε θα γίνει συζήτηση και για την μετοχική εμπλοκή του, έναντι χρημάτων, που θα πέσουν στην ΟΜΑΔΑ και όχι στις τσέπες του Αλαφούζου. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει να λαμβάνει στο μέλλον, όταν και αν ο Παναθηναϊκός επανέλθει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καταφέρει να είναι κερδοφόρα “επιχείρηση”. 

Έχοντας προσεγγίσει ήδη κάποιους σοβαρούς επιχειρηματίες, αρχικώς θα εγγυηθεί ένα minimum ποσό που θα εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ μέσω χορηγιών για την ενίσχυση της ομάδας διατηρώντας τους Δώνη και Νταμπίζα και θα δεσμευτεί για την “κάθαρση” του Συλλόγου από τους “νταβατζήδες”….. που έχουν ζημιώσει την ΠΑΕ τα τελευταία 15 χρόνια με πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Θα εμπιστευτεί σε διάφορα πόστα της ΠΑΕ παλαίμαχους (έλληνες και ξένους) της νεότερης εποχής (όπως Καραγκούνη και Σισέ) ελπίζοντας στην συσπείρωση του κόσμου και ανάλογα με το μέγεθός της, θα καθορίσει και την έδρα της ομάδας.

Επιπλέον, ευρισκόμενος στην κεφαλή ΠΑΕ, ΚΑΕ, και ΑΟ, θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τους καλύτερους όρους, το μείζον θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, χωρίς να απορρίπτει οποιαδήποτε λύση, που θα κάνει τον Σύλλογο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ!!!

ΥΓ. Όσο αυτά θα δρομολογούνται οι ανωτέρω διεργασίες, μην ξαφνιαστείτε αν σας “πλασάρουν” κάναν Πίπη, αυτοί που τρέμουν την ενδυνάμωση του Παναθηναϊκού και χρησιμοποιούν πρόθυμους ηλίθιους!!!