Επέστρεψε στην Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ!!!

Η αποστολή της ανόδου στην Α1 Γυναικών ολοκληρώθηκε από τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με εμφατικό τρόπο!

Οι “πράσινες” επικράτησαν με 70-51 του ΚΑΟ Μελισσίων στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” και πλέον σφράγισαν και τυπικά την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία των Γυναικών από σήμερα, σβήνοντας την “κακή” παρένθεση της Α2!

Καμία ομάδα δεν μπορεί να σταματήσει τις παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν την άνοδο για τα «μεγάλα σαλόνια» του μπάσκετ γυναικών και να μπορέσουν να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν.

Από την αρχή του ματς οι «πράσινες» επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη με τον κόσμο για ακόμα ένα ματς να δίνει βροντερό παρών και να εμψυχώνει τις παίκτριες του «τριφυλλιού».

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 42-29, 60-47, 70-51.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης):Κάσδαγλη, Μούλη 20, Κοίλια Π. 8, Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 16 (3), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 2, Σλούκα 13 (2), Εζέτζα 9, Ακρίβου, Μούτσα, Σλούκα 2.

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Τσέτα 2, Ναβροζίδου 5 (1), Σταμούλη, Πατέρα 14 (2), Κουτσούκου, Κοιλιαρίδη 8 (2), Βιντζηλαίου 10, Μαλεφάκη, Κωνσταντινίδου, Γιαννακόπουλου 2, Χιώτη 10, Κανέλλου.