Καραγκιοζιλίκια και εκβιαστικά διλήμματα άνευ αντικειμένου!!!

Γράφει ο Αλέξανδρος

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα κύριοι, την χρονιά που ο γαύρος παραπαίει, κατακτώντας στα 2 δημοφιλέστερα αθλήματα το απόλυτο ΜΗΔΕΝ και σπαράζεται από “εμφύλιο” για τα μάτια των διδύμων Κόκκαλη-Τσίπρα και Μαρινάκη-Μητσοτάκη, που έχουν ως στόχο την καπήλευση των ψήφων των οπαδών του…..

……..γαύροι και πράσινοι γαυροποιημένοι δημοσιογράφοι με δόλωμα την δήθεν διοικητική λύση του Παναθηναϊκού, επιχειρούν να διχάσουν περαιτέρω τον ήδη διχασμένο εδώ και μια 15ετία κόσμο του Παναθηναϊκού.

Γιατί είναι άλλο κύριοι, να έχεις διαπιστώσει (όπως ο γράφων εδώ και μια 10ετία) πως η συμπεριφορά μερίδας ανθρώπων που δηλώνουν οπαδοί του Παναθηναϊκού δυσκολεύουν την απόφαση οποιουδήποτε μπορεί να έχει την σκέψη να εμπλακεί διοικητικά με τον Σύλλογο και άλλο, πως αυτός ΥΠΑΡΧΕΙ ήδη, αλλά θέτει ως όρο εμπλοκής του στην ΠΑΕ την “κάθαρση” της 13….. εκφράζοντας στην ουσία ένα εκβιαστικό δίλημμα, άνευ αντικειμένου.

Ένα εκβιαστικό δίλημμα στην “καλή” 13 να πολεμήσει την “κακή”, με έπαθλο τον “επενδυτή” που θα μας σώσει από τον βούρκο που μας έριξαν οι προηγούμενοι λαοπρόβλητοι επενδυτές….. ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ!!!

Αν υπήρχε επενδυτής, δεν θα έθετε όρο να “καθαρίσει” η 13 από αυτούς που ευθύνονται για εκατομμύρια ευρώ προστίμων, δεκάδες παιχνίδια κεκλεισμένων θυρών και ποινές αφαίρεσης βαθμών (22 βαθμούς τα τελευταία 7 χρόνια)…….. θα έμπαινε στην ΠΑΕ και θα την “καθάριζε” ο ίδιος….. προκειμένου να προστατεύσει την επένδυσή του.

Το έκανε παλιότερα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, το έκανε και πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όταν κάλεσε τους επικεφαλής των συνδέσμων και τους έθεσε το δίλημμα “ή με αυτούς ή με εμένα” και από τότε το ΟΑΚΑ (σε αγώνες μπάσκετ) είναι εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα τους έδιωξε και από τον Α.Ο. που τον λυμαίνονταν.

Σαφέστατα και αυτοί οι λίγοι -που καταδικάζουν αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα με τις συμπεριφορές τους- αποτελούν ένα υπαρκτό και σοβαρό πρόβλημα, για όποιον έχει εμπλακεί ή για όποιον θελήσει να εμπλακεί μελλοντικά στην ΠΑΕ, αλλά η λύση στο πρόβλημα δεν μπορεί να είναι ο πόλεμος μεταξύ καλής και κακής 13 ή ανοργάνωτου με οργανωμένου κόσμου του Παναθηναϊκού…….. και όποιος επιδιώκει αυτό, είναι εκ του πονηρού ορμώμενος, θέλοντας να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Η λύση είναι πολύ πιο εύκολη από όσο φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος (μεταξύ αυτού του κόσμου και εγώ), αρκεί να το επιθυμεί η εκάστοτε διοίκηση……Μια διοίκηση όμως που θα δώσει όραμα στον υγιή κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το γήπεδο και με την απλή μαζική παρουσία του να προστατέψει την ομάδα του….

Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να μην έχει στις τάξεις της “κακούς οπαδούς”…… η διαφορά μεταξύ των ομάδων που τους αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και αυτών που γίνονται έρμαιο των διαθέσεών τους, έγκειται στην ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ……. εδώ και πολλά χρόνια, οι διοικήσεις της ΠΑΕ επιθυμούν τα μπάχαλα και τις τιμωρίες, για να μοιράζονται την ευθύνη για το κατάντημα του Παναθηναϊκού!!!!

Αυτονομία και εκπροσώπηση του κάθε συνδέσμου στις συναντήσεις με την ΠΑΕ, διαθέσιμη λίστα με το ΔΣ του κάθε συνδέσμου στα γραφεία της ΠΑΕ, αριθμημένα και προσωποποιημένα εισιτήρια (διαρκείας και μη) στον κάθε σύνδεσμο, τον λογαριασμό των προστίμων στο ΔΣ του κάθε συνδέσμου που ήταν υπεύθυνος για τα επεισόδια και δεν χρειάζεται κανένας πόλεμος στο όνομα της “κάθαρσης” της 13 και του κάθε επίδοξου “σωτήρα”!!!