Μετά από πολλά χρόνια, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα!!!


Καλησπέρα κύριοι,
παρότι παραμονές του 1ου ευρωπαϊκού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού μας, μετά από απουσία πέντε χρόνων, προσωπικά θα επιλέξω να αναφερθώ στις δυνατότητες που έχει φέτος η ομάδα, να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα….

Γιατί ΝΑΙ, αλήθεια μας έλειψε η Ευρώπη, αλλά σημαντικότερο όλων είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, την οποία έχουμε να «πιάσουμε» από το μακρινό 2010 και την διάλυση του Συλλόγου, από τα καπρίτσια των πλουσίων και των οπαδοπαραγόνων που κατάντησαν υπάλληλοί τους.

Με τα εξής δεδομένα,
1) την απόκτηση κανονικών ποδοσφαιριστών, 2) την αγωνιστική εικόνα των βασικών αντιπάλων μας (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), 3) την εφαρμογή του VAR, 4) την στήριξη του κόσμου και 5) την προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου εντός τριών ετών….. Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά στην 11ετή διοίκηση Αλαφούζου, ξεκινάει τη σαιζόν με βλέψεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χωρίς ακόμα να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός μας ενισχύθηκε και συνυπολογίζοντας την περσινή του αγωνιστική απόδοση στα play off , θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος. Ο προπονητής έχει βάλει ήδη τις βάσεις από πέρυσι, και συνεχίζει να χτίζει έναν Παναθηναϊκό με νοοτροπία νικητή, που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που δεν διαλέγουν παιχνίδια και δεν θεωρούν κάποια πριν ξεκινήσουν καν, χαμένα…..

Η συμβολή του Γιοβάνοβιτς στην αισιοδοξία που έχω για τη νέα σαιζόν, είναι καθοριστική, Ξέρει σε ποια ομάδα βρίσκεται, ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι της και κυρίως πως θα τους καταφέρει, αρνούμενος να κάνει μεταγραφές, για τις μεταγραφές ή για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους manager.

Από την άλλη, η διοίκηση που 11 χρόνια τώρα έβαζε τρικλοποδιές σε ότι καλό πήγαινε να γίνει, δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει, πως χωρίς την δημιουργία καλής ομάδας, συγκομιδή τίτλων, και όραμα στον κόσμο για καλύτερες ημέρες…… δεν γεμίζει και το πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου…. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει στο νέο του σπίτι, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι της Πέμπτης, ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά, χρίζει αυτομάτως τον Παναθηναϊκό φαβορί για την πρόκριση….. Η δική μου πρόβλεψη είναι ισοπαλία στην Πράγα και νίκη με δύο γκολ διαφορά στην Αθήνα…..

ΥΓ. Το 2023 τον Μάη θα είμαστε πρωταθλητές σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ……