Με “κανονικό” προπονητή θα ανακάμψει…..

Καλημέρα κύριοι, εμείς εδώ τα λέγαμε σχετικά με την επιλογή Πογιάτος στη θέση του Γιώργου Δώνη, αλλά δεν έχει καμιά σημασία ποιος δικαιώνεται και ποιος όχι, όταν η όποια “δικαίωση” αποβαίνει πάντα εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Οι διαχρονικά και γνωστοί παπαρολόγοι του facebook, συνεπικουρούμενοι από δημοσιοΚάφρους, δεν άργησαν να αναφερθούν σε φανταστικούς πιθανούς αντικαταστάτες του Ισπανού, με μοναδικό στόχο να τους συνδέσουν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και να “αποδείξουν” για άλλη μια φορά, πως ποτέ δεν έφυγαν από την ομάδα και αυτή η τρισκατάρατη δεκαετία, τους ανήκει…… Αντί να αποδεχτούν όπως η πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού, πως ζούμε αυτά που ζούμε την τελευταία δεκαετία, γιατί δεν υπάρχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη…..ή ιδιοκτησία με ανάλογη φιλοσοφία και πρακτικές της οικογένειας Βαρδινογιάννη!!

Ευτυχώς, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η διοίκηση αποφάσισε άμεσα την απομάκρυνση του μαθητευόμενου μάγου, και όπως φαίνεται προσέλαβε έναν κανονικό προπονητή, που αρέσκεται μάλιστα να δουλεύει με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, που ο Παναθηναϊκός διαθέτει.

Η φετινή χρονιά, λόγω Κορονοϊού, είναι περίεργη…. Οι ομάδες έχουν κάνει κάτι σαν προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε γήπεδα χωρίς κόσμο, ενώ πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος να υπάρξει κρούσμα σε μια ομάδα και μείνει “μισή” για 15 ημέρες…. Αυτή τη χρονιά όμως ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, έναν στόχο που του έλειψε και τον ξεχώριζε από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Παρά το κακό ξεκίνημα, δεν τίθεται θέμα να μην είναι ο φετινός Παναθηναϊκός στην πρώτη 4αδα. Το ρόστερ (παρά τους πολλούς τραυματισμούς), από την ώρα που θα το διαχειριστεί ένας κανονικός προπονητής, δεν “βλέπει” τις υπόλοιπες ομάδες, πλην των τριών που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα….

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο, ο ΟΦΗ απέδειξε στην Τούμπα (παρά την ήττα) πως διαθέτει μια καλή ομάδα και ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και υπηρεσιακό προπονητή.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, σε διάταξη με δύο επιθετικούς προσανατολίζεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.Ο 42χρονος τεχνικός δοκίμασε 4-4-2 αλλά και 3-5-2 στις τελευταίες προπονήσεις. Μακέντα και Καρλίτος είναι οι επικρατέστεροι, αλλά δεν αποκλείεται ο Ιταλός να πλαισιωθεί από τον Χατζηγιοβάνη ως δεύτερο φορ.

Εκτός μάχης είναι οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αγιούμπ και Αντονίτο, ενώ αμφίβολος είναι ο Χουάνκαρ που αν δεν προλάβει θα αντικατασταθεί από τον Ζαγαρίτη. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Καμπετσής, που «ενεργοποιείται» μετά την αποχώρηση του Πογιάτος.