Ντροπή σε όλους μας….μα πιο πολύ σε εκείνους!!!

Καλησπέρα κύριοι, δυστυχώς η κακή εικόνα της ομάδας με την Λαμία δεν ήταν όπως φαίνεται η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που παρουσιάζεται στο γήπεδο άνευρη και ανίκανη να δημιουργήσει μισή ευκαιρία για γκολ…..ενώ χαρίζει απλόχερα ευκαιρίες στους αντιπάλους της.

Το 4-3-3 με τους χαφ που διαθέτει η ομάδα (μηδέν τρεξίματα, αργές επιστροφές, πολλές λάθος μεταβιβάσεις) αποδεικνύεται καταστροφικό και αναρωτιέμαι, πως ένας προπονητής με 20ετή καριέρα δεν το βλέπει, να γυρίσει την ομάδα σε σύστημα 3-5-2 τουλάχιστον μέχρι να βρει τα “πατήματά” της και ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Η ανάληψη της ευθύνης για την ήττα από τον Γιώργο Δώνη («Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Η ευθύνη αφορά αποκλειστικά εμένα. Η εικόνα βαραίνει τον προπονήτη. Για την εικόνα, για την εμφάνιση και για το αποτέλεσμα. Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την εμφάνιση και αποτέλεσμα») άργησε μια βδομάδα…..Αν τη σημερινή δήλωση την είχε κάνει μετά το παιχνίδι με τη Λαμία και δεν έλεγε τις κλαπαρχιδιές περί υποτονικότητας και κακού γηπέδου, πιθανότατα σήμερα να κέρδιζε….. γιατί θα τους είχε φέρει όλους, και πρώτα τον εαυτό του, προ των ευθυνών τους.

Οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά, δεν “κοίμισαν” μόνο τον κόσμο (που στην τελική, ότι και να πιστεύει ο κόσμος, δεν μπαίνει αυτός μέσα στο χορτάρι να δοξάσει ή να ντροπιάσει τη φανέλα με το τριφύλλι), αλλά και όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Τόσο ο Νταμπίζας με την καθυστέρηση των προσθηκών που χρειάζεται η ομάδα, όσο και ο Δώνης με την λανθασμένη συνταγή να προετοιμάσει τους παίκτες για αυτά τα δύο παιχνίδια (τα υποτίμησε) …..φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για τις δύο ντροπιαστικές εμφανίσεις, οι οποίες διώχνουν τον κόσμο από το πλευρό της ομάδας, πριν καν να μαζευτεί!!! 

Το γεγονός πως ο μοναδικός παίκτης που έπαιξε με ψυχή, είναι ένας νεαρός (Περέα) που έχει μόλις 10 ημέρες στην ομάδα, σε συνδυασμό με όλους αυτούς που από τα αζήτητα τους εμπιστεύτηκε ο Παναθηναϊκός, τους έδωσε συμβόλαια και σήμερα κάθονται πάνω σε αυτά, δηλώνει πως “κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του Κορωπίου”. Η κάποτε “οικογένεια” έχει μεταμορφωθεί σε μια άκρα επαγγελματική σχέση…..  τα λεφτά μας να παίρνουμε στην ώρα τους και όλα τα υπόλοιπα να πάνε να γαμηθούν….έτσι και αλλιώς, όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση, ο κόσμος θα ξεσπά αποκλειστικά σε αυτή!!!

Όπως μαθαίνω, κάποιοι φίλαθλοι ετοιμάζονται αυτή την ώρα να επισκεφτούν το Κορωπί με άγριες διαθέσεις, μακάρι η ντροπή να παραμείνει εντός γηπέδου και να μην εξαπλωθεί και εκτός αυτού.

Ντροπή σε όλους μας, για το χάλι που έχει ο Παναθηναϊκός, μα πιο πολύ σε εκείνους, με τα χοντρά πορτοφόλια, που έταξαν μεγαλεία, που μας έβγαλαν από τη σειρά μας, που εξαφανίστηκαν και καταντήσαμε η χαρά του κάθε πικραμένου χωριού!!! 

Για το παιχνίδι δεν θέλω να μιλήσω, μια και μόνη αναφορά θα κάνω σε αυτό, λέγοντας πόσο ηλίθια είναι η κάρτα του Κουρμπέλη, στο 90, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, έχοντας προσφέρει ο ίδιος κατά τη διάρκειά του παιχνιδιού τα ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που μπορεί), στερεί τις υπηρεσίες του, στα δύο επόμενα σημαντικά παιχνίδια, που θα καθορίσουν εν ολίγοις την πορεία ολόκληρης της χρονιάς!!!

Ο Γιώργος Δώνης για λόγους αξιοπρέπειας, επιβάλλεται σήμερα να θέσει την παραίτησή του στην διάθεση της ΠΑΕ……και ας πάρει αυτή την απόφαση για να συνεχίσει. Αν δεν το κάνει θα σέρνεται πως παραμένει στη θέση του, λόγω της διάρκειας του συμβολαίου του, και της αποζημίωσης που δικαιούται στην περίπτωση απόλυσης.

ΥΓ. Ο Χρήστος Δώνης μπορεί να μην είναι ο ποδοσφαιριστής που αξίζει φανέλα βασικού ακόμα και σε αυτό τον Παναθηναϊκό (που την έχουν φορέσει Μαμούτηδες, Καμπέσες, Εσπάρθες και λοιποί), αλλά υποκριτής δεν είναι….. Το κλάμα του, ήταν το μόνο αληθινό στο σημερινό παιχνίδι, για αυτό να το σεβαστείτε και να μην γράφετε ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!