Ο εχθρός είναι εντός……. εδώ και χρόνια του γαύρου χορηγός!!!

Καλησπέρα κύριοι, οι “φυτευτοί” του θείου Σόκρατες από την προηγούμενη δεκαετία και οι “απόγονοί” τους, μυημένοι στα τριώροφα της προδοσίας, για άλλη μια φορά εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα του γαύρου και έσβησαν κάθε ελπίδα αγωνιστικής και οικονομικής ανάκαμψης του Παναθηναϊκού.

Την ώρα που η ομάδα, παρά τις αντιξοότητες δίνει τη μάχη της για την 5η θέση και τα χρέη έχουν κατέβει σε διαχειρίσιμο νούμερο ώστε να μη θέτουν ζήτημα μη αδειοδότησης, οι πρόθυμοι ηλίθιοι (πανέξυπνοι και επαγγελματίες στην πραγματικότητα), έκαναν πάλι το θαύμα τους….. και πάλι βέβαια σε αγώνα με τον γαύρο, για να έχουν έτσι και μια κάλυψη, επικαλούμενοι τα αίσχη της Ριζούπολης!!!

Τα σημερινά γεγονότα, αποδεικνύουν περίτρανα για άλλη μια φορά, όσα γράφω τόσα χρόνια…. ο Παναθηναϊκός είναι όμηρος της αλητείας…..για αυτό και δεν πρόκειται να βρει ποτέ σοβαρό επενδυτή.

Όλοι θα τον βλέπουν ως όχημα να προωθήσουν την “δουλειά” τους, μέχρι να την κάνουν εν ανάγκη θα υποκύπτουν στην αλητεία πληρώνοντάς την και όταν την κάνουν θα αφήνουν τον “όμηρο” Παναθηναϊκό, χειρότερο από ότι τον ανέλαβαν, στον επόμενο…..

Οι ίδιοι που έδιωξαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που παρά την κλοπή εκατομμυρίων ευρώ και τίτλων που υπέστησαν από την “παράγκα” του Κόκκαλη, συνέχιζαν να χρηματοδοτούν την ΠΑΕ, να φέρνουν και να δημιουργούν παικταράδες και με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας να “γεννούν” νέους Παναθηναϊκούς, αποκαλύπτοντας με αυτά τα επιτεύγματα πόσο “κάλπικα” ήταν τα πρωΚταθλήματα του γαύρου, σήμερα έδωσαν το μεγαλύτερο άλλοθι στον Αλαφούζο, να κάνει τα περσινά….

…..να κηρύξει παύση πληρωμών.

Βέβαια αν επιβεβαιωθούν οι “Κασσάνδρες” για μείον 6, ίσως να μην χρειαστεί καν ο Αλαφούζος να βάλει το χεράκι του, να πέσει η ομάδα “αγωνιστικά” στην Football League.

Πλέον έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω πως η μοναδική λύση του Παναθηναϊκού για να ανακάμψει, είναι να αγωνίζεται εθελοντικά σε όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών….. να μην τυπώνει καν εισιτήρια και στα εκτός να ζητάει από την αστυνομία να απαγορεύει την μετάβαση οπαδών του.

Και μην αρχίσετε ορισμένοι “Εμείς τι φταίμε ρε Αλέξη να την πληρώνουμε για 100 επαγγελματίες αληταράδες”….. γιατί φταίτε, φταίμε κύριοι….. γιατί 15 χρόνια τώρα, θα έπρεπε να έχουμε περιφρουρήσει εμείς οι ίδιοι την “κερκίδα” μας και όχι να το περιμένουμε από την εκάστοτε διοίκηση ή αστυνομία…

Αν από το πρώτο “αθώο” Βαρδινογιάννη πουσταρά, είχαμε βρεθεί απέναντι, δεν θα είχαμε ακούσει ποτέ τις ύβρεις για μανάδες και νεκρούς, ούτε θα είχαμε γίνει μάρτυρες αμέτρητων προστίμων, κεκλεισμένων θυρών, αφαίρεσης βαθμών, διακοπών αγώνων…..

Όπως στρώσαμε, κοιμόμαστε….. 

 ΥΓ. Συγνώμη Τζιμπρίλ, που δεν χάρηκες τη βράβευσή όπως σου άξιζε……