Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!!!

Γράφει ο Αλέξανδρος

Καλημέρα κύριοι, έχει καταντήσει πλέον παναθηναϊκή παράδοση, σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος -τότε που οι ΑΡΔ αναζητούν οτιδήποτε για να γεμίσουν τους βόθρους τους- να προκύπτουν θέματα εσωστρέφειας και φαγωμάρας.

Σε όποια κατάσταση (αγωνιστική και διοικητική) και αν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, θα “σκάσει” κάποιο θέμα, το οποίο είτε θα αναταράξει τα ήρεμα νερά, είτε θα “φουσκώσει” περαιτέρω τα ήδη ανταριασμένα…

Η τεκμηριωμένη εδώ και χρόνια πεποίθηση των ΑΡΔ , πως θα τύχουν της καθολικής αποδοχής του κόσμου και θα οικονομήσουν, αν……“πωλούν ελπίδα στους Αεκτσήδες, κολακεία στους Γαύρους και γκρίνια στους Παναθηναϊκούς”, είναι η φωτιά, που ανάβει το φιτίλι………

Παλιότερα ήταν λιγάκι πιο δύσκολα τα πράγματα για αυτούς, έπρεπε να γράφουν οι ίδιοι ολόκληρες επιστολές “αγανακτισμένων” πατεράδων, να τρέχουν οι ίδιοι σε ταχυδρομικά κουτιά, να τις ταχυδρομούν επίσης οι ίδιοι στις εφημερίδες που εργάζονταν και τέλος να τις δημοσιεύουν, εμπλουτίζοντάς τες με τα απαραίτητα οργισμένα ή δακρύβρεχτα σχόλια.

Σήμερα, με τα social media να καθορίζουν την δημοσιογραφική ατζέντα και επικαιρότητα, αρκεί μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τον Παναθηναϊκό ανάρτηση στο facebook…. από έναν κολλητό τους επαγγελματία συνωμοσιολόγο και παπαρολόγο. Γιατί πως να το κάνουμε, έχει άλλη “βαρύτητα” η άποψη να προέρχεται από μια ομάδα του facebook που αριθμεί κάποια μέλη, από έναν σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών ή από μια ένωση αρχιμπογιατζήδων και όχι από έναν δημοσιογράφο.

Γράφει λοιπόν ο παπαρολόγος την παπαριά του και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, σε χρόνο dt αναπαράγεται από τους ΑΡΔ…… προς χάριν της ενημέρωσης!!! Όσο δεν έχουν αυτοί την ευθύνη της όποιας άποψης, της όποιας πρωτοβουλίας, που δημιουργεί πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, στα μπελερίνια τους…. Τα hits να πάρουν και ας διαφωνεί η πλειοψηφία με την συγκεκριμένη άποψη, εξάλλου δεν είναι δική τους, αλλά του παπαρολόγου, αυτοί απλά μας “ενημέρωσαν”!!!

Ο οποίος παπαρολόγος (καθώς και όσοι ασπάζονται τις απόψεις του και τις πραγματώνουν), ……δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ η λύση του προβλήματος, αφού εδώ και χρόνια είναι το ίδιο το πρόβλημα. Έχει φτάσει ένας ολόκληρος Παναθηναϊκός να πληρώνει την ματαιοδοξία του κάθε παπαρολόγου για προβολή και αξιώματα. Και η αλήθεια είναι πως με τα χρόνια, κατάφεραν κάποιοι να τους αποδοθεί ένα αξίωμα, αυτό των  “Απαγωγέων του μέλλοντος του Παναθηναϊκού”  και μάλιστα δια στόματος Γιαννακόπουλου.

Είναι δεδομένο πως μιλάμε για ανθρώπους ψυχικά ασθενείς, αντίστοιχους με αυτούς που βάζουν φωτιά, για να μπορέσουν στην συνέχεια να εμφανιστούν ως εθελοντές πυροσβέστες και να πάρουν τα εύσημα!!! 

Όλα τα ανωτέρω ήταν ένας πρόλογος, προκειμένου να αναφερθώ στη “πρόσκληση” του αρχιμπογιατζή για συλλαλητήριο, με απαίτηση την παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό……γιατί στις 2 πρώτες αγωνιστικές (προσέξτε στις 2 πρώτες) έχουμε 1 βαθμό.

Θα ξεκινήσω λοιπόν τον σχολιασμό της “πρόσκλησης” λέγοντας το αυτονόητο, για όσους έχουν 2 δράμια μυαλό στο κεφάλι τους. Το συλλαλητήριο και μάλιστα υπό την αιγίδα του Προέδρου του Ερασιτέχνη, έχει ξεκινήσει από τις 11 Ιουλίου και θα κρατήσει μέχρι την 1η Ιουλίου του 2020.

Απλά αντί να βγουν καμιά 500αριά γραφικοί στο δρόμο και να γελάνε και τα μουστάκια του Αλαφούζου, καλούνται οι χιλιάδες ενεργοί Παναθηναϊκοί να συνεισφέρουν συμβολικά έστω και 5 ευρώ στο Pao Alive. Γιατί πιστέψτε με, σημασία δεν έχουν τόσο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, όσο το πόσοι θα είναι αυτοί που θα αποδείξουν εμπράκτως πως νοιάζονται για το μέλλον του Συλλόγου. Είναι προτιμότερο να υπάρξουν 100.000 καταθέτες Παναθηναϊκοί των 5 ευρώ, παρά 1.000 Βρανόπουλοι (να είναι καλά ο άνθρωπος).

Χωρίς να έχει δρομολογηθεί το γήπεδο (αν και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, για πρώτη φορά μετά το 2008), με τον Ερασιτέχνη να έχει να αποπληρώσει ακόμα τα δικά του χρέη και την ΠΑΕ να χρωστάει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ΡΩΤΗΣΕ ο παπαρολόγος τον Γιαννακόπουλο, αν θέλει να του παραδώσει ο Αλαφούζος αύριο τις μετοχές, μετά τον “τρόμο” που θα νιώσει από το πολυάριθμο συλλαλητήριο που σκέφτεται να διοργανώσει?

Ποιος από τον Α.Ο. τον εξουσιοδότησε, να κάνει αγώνα στο όνομά του Ερασιτέχνη? Γιατί δεν κάνει το συλλαλητήριο με την απαίτηση να περιέλθουν οι μετοχές στο όνομά του ή έστω στην αντιπαναθηναϊκή μαλακία που είναι μέλος 6 χρόνια και έτρεχε και έβαφε τα κάγκελα της Λεωφόρου με την “διώροφη” κερκίδα?

Το 2017 που ο Αλαφούζος κήρυξε στάση πληρωμών με τα χρέη στα 50 εκατομμύρια και το 2018 με την ομάδα να οδεύει λόγω μη αδειοδότησης και Βέμερ στην Β’ Εθνική, γιατί δεν διοργάνωσε συλλαλητήριο?

Καλά για τις χρονιές που ξεφτιλιζόταν η ομάδα από κάτι Καμπάλες, Εστορίλ και Πανθρακικούς, δεν τον ρωτάω γιατί δεν έκανε “επανάσταση”, βλέπετε τότε ήταν πιστός χειροκροτητής του Αλαφούζου και της “υγείας”, που απ έπνεε ο Σύλλογος απαλλαγμένος από τους Βαρδινογιάννηδες…..μετά το 2017 ξανα έγινε των Βαρδινογιάννηδων…. και τώρα ενόψει της πιθανής οριστικής λύτρωσης του Παναθηναϊκού μέσω του γηπέδου στο Βοτανικό, πρέπει να γαμηθεί η χρονιά…..και αν δεν τα καταφέρουν μόνοι τους οι Νταμπίζας-Δώνης θα αναλάβουν αυτοί….. Γιατί ποιος απογοητευμένος και οργισμένος, οραματίζεται γήπεδο και τρέχει να συνδράμει την προσπάθεια? Κανείς…..

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται…..

ΥΓ1. Ο Παναθηναϊκός θα συνέλθει αγωνιστικά (είτε με τον Δώνη, είτε με άλλον), αν τον αφήσουν όλα αυτά τα λαμόγια…..Ξέρετε αυτά τα πουστράκια που με 2 κακά αποτελέσματα ρωτούν τον κόσμο τι φταίει στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν ρώτησαν για το άλλο το τσίρκο που με ισχυρή διοίκηση, ΕΠΟ, ΚΕΔ και 30 παίκτες πρώτης γραμμής (τους 10 δανεικούς και χρήσιμους για το πρωτάθλημα) έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο από μια ομάδα της Σλοβακίας!!!

ΥΓ2. Εμένα δεν μπορεί να μου πει κανείς ότι δεν είμαι Παναθηναϊκός ούτε ότι δεν υπηρέτησα τον σύλλογο πολλά χρόνια ως παίκτης και προπονητής. Όσο ίδρωσα τη φανέλα εγώ δεν την έχει ιδρώσει άλλος! Και δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα που να έχει δύο φορές σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ -ως παίκτης και προπονητής- όπως πήγα εγώ με τον Παναθηναϊκό και έχοντας για διοίκηση την οικογένεια Βαρδινογιάννη. (Χουαν Ραμόν Ρότσα)