Πάμε να το πάρουμε!!!

Καλησπέρα κύριοι, αν και πρώτος και καλύτερος ο Παναθηναϊκός, ακόμα δεν στέφθηκε πρωταθλητής… Εφτά ολόκληρους μήνες στην κορυφή της βαθμολογίας, με μοναδική εξαίρεση/παραφωνία την προτελευταία αγωνιστική, καλείται να δώσει 10 αγώνες ώστε να επαληθεύσει, την πρόβλεψη, την οποία εξέφρασε δημόσια απο τον Άυγουστο, το Greenmood.

Όταν παγκοσμίως οι “μπουκ” τον είχαν 4ο στη σειρά, στην ίδια μοίρα με τον Άρη και πλήρωναν με απόδοση 17…εμείς εδώ, γράφαμε για διεκδίκηση του πρωταθλήματος στα ίσια και πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει….

Όταν η γνωστή “μιζέρια” και “απαισιοδοξία”, (μετά την απώλεια της σημαντικής διαφοράς που είχε απο τους διώκτες τον Γενάρη), είχε κυριεύσει τους Παναθηναικους, εμεις εδω γράφαμε, πως δεν άλλαξε τίποτα, θα είμαστε οι πρωταθλητές.

Αύριο παμε στο Προποτζίδικο, με τον αέρα του 1ου και δεν χάνουμε….. αλλά ακόμα και αν δεν επικρατήσει η καλύτερη ομάδα, δεν χάθηκε κάτι… Σε αυτές τις 10 αγωνιστικές, θα χαθούν βαθμοί απο όλους… Ο Παναθηναϊκός μας, έχει την πολυτέλεια να χάσει εναν παραπάνω απο τους υπόλοιπους, χωρις να του στοιχίσει.

Στη Λεωφόρο θα προσκυνήσουν ΟΛΟΙ..

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι απο το μπαλκόνι μου, με τη σημαία να κυματίζει περήφανη από τον Άυγουστο του 2021, γεμίζοντας με συναισθήματα “εχθρούς” και “φίλους”…