“Περνάει” από την Φιλαδέλφεια και “κλειδώνει” την πρώτη θέση, στην κανονική διάρκεια.

Καλησπέρα κύριοι, την ίδια κακή εικόνα με τα 2 προηγούμενα παιχνίδια παρουσίασε σήμερα ο Παναθηναϊκός, με τη σημαντική διαφορά όμως, πως αυτή τη φορά πήρε το τρίποντο, και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στα Ιωάννινα, πάει στο μεταξύ τους παιχνίδι με αέρα 7 βαθμών.

Η διοίκηση, με τη γνωστή καθυστέρηση, προσπαθεί να βοηθήσει τον Γιοβάνοβιτς, να μην γκρεμίσει, ότι έχει χτίσει με κόπο απο τα περσινά play off…

Η προσθήκη τουλάχιστον τριών ενδεκαδατων ποδοσφαιριστών, θα έπρεπε να είχε γίνει πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η απουσία του Αιτορ και η κακή απόδοση κάποιων παιχτών που στο πρωτο μισο της σαιζόν, έχρισαν τον Παναθηναϊκό αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση, στην κανονική διάρκεια του πρωταθληματος, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός υπευθύνου… Έπρεπε να έρθουν οι δυό γκελες με Ιωνικό και ΟΦΗ, για να κάνουν την 1η χειμερινή μεταγραφή.

Ακόμα και έτσι όμως, ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί, τόσο για την πρώτη θέση, όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος… Έχει αποκτήσει ένα σοβαρό αριθμητικό πλεονέκτημα , απο τον πραγματικό διωκτη του στην κούρσα του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό.

Την επόμενη αγωνιστική, παίρνεις τους τρεις βαθμούς ή έστω τον έναν, και αφήνεις τους υπόλοιπους να κάνουν υπολογισμούς, με πόσους βαθμούς πίσω θα μπουν στα play off.

Συγχαρητήρια στην ομάδα, και στον κόσμο που συμπαραστέκεται, όπως ποτέ άλλοτε, επι διοικήσεως Αλαφούζου…

ΥΓ. Το γηπεδο στο Βοτανικό προχωράει μια χαρά, και είναι θέμα ημερών να τελειώσει θετικά και η συνεργασία κυβέρνησης – ΚΑΕ, για το ΟΑΚΑ.