Πωλείται το “μοναδικό” περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ? Πως γενεν ατό?

Καλημέρα κύριοι, μόλις έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που οι κεφαλές της Θύρας 13, πανηγύριζαν την απόκτηση του πρώτου περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ και με περίσσια γενναιοδωρία μοίραζαν μπράβο στον ευεργέτη Γιάννη Αλαφούζο….. που αγάπησε όσο κανένας άλλος τον Παναθηναϊκό!!!

****Να παραθέσω και ένα απόσπασμα από την τότε ανακοίνωση των κεφαλών της 13 (επιμένω να διαχωρίζω τα μέλη της 13 από τις κεφαλές, γιατί τα μέλη ποτέ δεν ερωτήθηκαν για οποιαδήποτε ανακοίνωση), το οποίο μετά από χρόνια αφαιρέθηκε….. βλέπετε η ντροπή ήταν μεγάλη, κάθε φορά που τους το υπενθυμίζαμε!!!

“Για το νέο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ προπονητικό τι να πει κάποιος, μόνο μπράβο αξίζουν στον Γιάννη Αλαφούζο που επιτέλους η ΠΑΕ αποκτά ένα δικό της περιουσιακό στοιχείο. Μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας, η οποία τον έχει ήδη γράψει με χρυσά γράμματα για κάτι που δεν έκαναν παράγοντες που μετράνε χρόνια στο σύλλογο. Παράγοντες που έβλεπαν και βλέπουν τον σύλλογο σαν τσιφλίκι τους και τόσα χρόνια μια κίνηση τέτοιας σημασίας δεν έκαναν, αλλά προτίμησαν συνεταιρικά να ρίξουν τον Παναθηναϊκό στην λαιμητόμο του Βοτανικού”.

Σήμερα όπως πληροφορηθήκαμε, από τα “έγκυρα” και “έγκριτα” sites που κατακλύζουν το ελληνικό διαδίκτυο, στο μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ (μπουαχαχαχ), έχει μπει πωλητήριο!!!

Εννοείται πως δεν το ξεπουλάει η ΠΑΕ, αφού δεν της άνηκε ποτέ, αλλά ο Αλαφούζος και αν βρει κορόιδο να το δώσει, τα χρήματα θα καταλήξουν στην τσέπη του…..και ίσως κάποια από αυτά στα χρέη του, που αφορούν την ΠΑΕ.

Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα υπάρξει ενδιαφερόμενος. Είναι τόσο προβληματικό το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, που ούτε τα 6-7 που φαίνεται πως ζητάει ο Αλαφούζος αξίζει….. Άλλωστε και την περίοδο της αγοράς, είχα κάνει μια έρευνα και είχα γράψει ένα κείμενο, που κατέληγε πως το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο δεν άξιζε ούτε 5 εκατομμύρια ευρώ.

Με λίγα λόγια…. ο τότε ήδη χρεωμένος Παναθηναϊκός, υπερχρεώθηκε για ένα ακατάλληλο προπονητικό κέντρο, για να πουλήσει αντιβαρδινογιαννισμό ο Αλαφούζος και να διαλύσει με την ησυχία του και μεθοδικά (χωρίς αντιδράσεις από τους οργανωμένους), τον Παναθηναϊκό.

Βλέπετε μέχρι και το 2017….όλοι τον αγαπούσαν τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους και τον προβληματισμό τους…. Μα καλά δεν πονάει κανείς άλλος τον Παναθηναϊκό σαν τον Αλαφούζο???

Και επειδή τα γραπτά μένουν, αφιερώνω τους παρακάτω στίχους από ένα παλιό και αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Πουλόπουλου, σε όλους αυτούς που θα βλέπουν σήμερα τι έγραφαν για Αλαφούζο και Απήλιον το 2013 και θα ντρέπονται (αν έχουν τσίπα βέβαια)….

Υπάρχουν κάτι γράμματα, κιτρινισμένα γράμματα, Εφιάλτες που δεν μ’ αφήνουν να φύγω απ’ τα παλιά….

Υπάρχουν κάτι γράμματα, που μέχρι τα χαράματα, τα διαβάζω και το μαχαίρι γυρνάει στην καρδιά…