Συζήτηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θεόδωρο Συνοδινό.

Καλησπέρα κύριοι, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, στις 4 Ιουνίου τα μέλη του Α.Ο. καλούνται να ψηφίσουν νέα διοίκηση. Ένας εκ των δύο υποψηφίων είναι ο κύριος Θεόδωρος Συνοδινός, ο οποίος χωρίς δεύτερες σκέψεις, δέχτηκε την πρότασή μου για μια συζήτηση και απάντησε στις ερωτήσεις του Greenmood, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των μελών, πριν την τελική επιλογή τους.

Κύριε Συνοδινέ, με δεδομένο πως ήσασταν μέλος της νυν διοίκησης η οποία ομολογουμένως χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες διαχρονικά, τόσο για τα αγωνιστικά, οικονομικά επιτεύγματα, όσο και για την καίρια και αποφασιστική συμβολή της στο progect της Δ.Α…. Τι είναι αυτό που σας οδήγησε, σε “ρήξη” και είστε εκτός των επιλογών του κυρίου Μαλακατέ?

Κατ΄αρχάς, σας ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να εκφράσω τις απόψεις μου. Όλα τα μέλη του Δ.Σ μαζί αγωνιστήκαμε για να έρθουν τα όσα θετικά αποτελέσματα αναφέρετε και είναι ευχής έργον που ήρθαν και δικαιώθηκαν οι προσπάθειες όλων μας. Ιδιαίτερα για το θέμα του γηπέδου έχω τοποθετηθεί δημόσια με δημοσίευμα ,ότι η καρδιά όλων μας είναι στη Λεωφόρο, πρέπει όμως να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα.

Όσον αφορά τη δήθεν ρήξη.. Στο συμβούλιο του Φεβρουαρίου ο κος Μαλακατές, μας δήλωσε ότι ”αυτός αποφασίζει για όλα” και σε όποιον αρέσει… Όμως είπε ακόμη ,ότι όποιος θέλει θα συνεχίσει μαζί του στο προσεχές Δ.Σ. Δυστυχώς από ότι φαίνεται η επιτυχία μας για την διπλή ανάπλαση και οι επαφές του σε ανώτερο επίπεδο του έδωσαν υπεροπλία. Από την πλευρά μου,πιστεύω ότι στη διάρκεια των 2 ετών λειτούργησα πυροσβεστικά σε όποια διαφωνία υπήρξε. Άλλωστε το καθήκον του μέλους του Δ.Σ είναι να εκφράζει την άποψή του εντός του συμβουλίου, αλλά εν τέλει να υπακούει στην πλειοψηφία.

Ο κύριος Μαλακατές σε ανάρτηση του, ξεκαθάρισε πως χρειάζεται το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει, να αποτελείται από ανθρώπους που θα έχουν μια κοινή άποψη, στα θέματα που θα έχουν να διαχειριστούν. Δεν θα είστε ξένο σώμα, αν καταφέρετε και εκλεγείτε? Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, που δεν έχουν υποδειχθεί από τον κύριο Μαλακατέ, ανήκουν στην σφαίρα επιρροή σας? Μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις?

Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις-προτάσεις πιστεύω ότι είναι παραγωγικό αλλά και θετικό γιατί μέσα από τον προβληματισμό επιλέγεται η καλύτερη πρόταση.

Εαν είναι εκ προοιμίου να συμφωνούμε σε όλα με τις προτάσεις του Προέδρου, τότε ποιο το νόημα να υπάρχει Δ.Σ με εννέα άτομα; Τότε ο νομοθέτης δε θα όριζε Δ.Σ αλλά παρά μόνο ένα άτομο για Πρόεδρο. Εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις, πιστεύω όμως σε ένα ενιαίο Δ.Σ και Παναθηναϊκό.

Υπάρχει λόγος να ανησυχεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, στην περίπτωση που εκλεγείτε, για το progect της ΔΑ? Ποια είναι η θέση σας? Μήπως γυρίσουμε πάλι στο ανέφικτο “Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο”?

Όπως προάνεφερα είχα θετική άποψη για το για το progect της ΔΑ. «Συναίνεση και λογική και όχι συλλογικό φανατισμό για να οριστικοποιηθεί ως λύση απόλυτα αποδεκτή ο Βοτανικός»! By PANATHINAIKOSKOSMOS TEAM 18 Ιανουαρίου 2022

Ποια η παναθηναϊκή άποψη σας, για την αγωγή των 59 κατά της απόφασης της Γ.Σ., που στην ουσία καθυστερούν απλά να μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο σπίτι του?

Ήδη το θέμα αυτό έχει κλείσει αφού ο Ερασιτέχνης απέσυρε σωστά την πρόταση της Γ.Σ για έγκριση η οποία δεν είναι απαραίτητη.

Ποιο είναι το όραμα σας για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, σε τι διαφέρει από αυτό που έχει η νυν διοίκηση, εκτός της ένστασης που έχετε, για τον αυταρχικό τρόπο που διοικεί ο κύριος Μαλακατες, κατά τη δημοσίευση σας στο fb?

Όλα τα αθλήματα πιστεύω πρέπει να έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είναι σε θέση να διεκδικούν πρωταθλήματα…ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ!!

Αν με το καλό εκλεγείτε, αλλά είστε ο μόνος εκτός του περιβάλλοντος του νυν Προέδρου, υπάρχει περίπτωση παραίτησης?

Το μόνο που επιθυμώ είναι να προσφέρω με την εμπειρία μου.

Έχετε βάλει “πλάτη” σε πολύ δύσκολα χρόνια για τον Α.Ο., τότε που κανείς -πριν μηδενίσει σχεδόν τα χρέη ο κύριος Δ. Γιαννακόπουλος- δεν είχε τη σκέψη να βοηθήσει. Θεωρείτε πως είναι ασέβεια και αδικία ο αποκλεισμός σας, από τον κύριο Μαλακατέ?

Πιστεύω ότι μόνο τα μέλη της Γ.Σ έχουν αυτό το δικαίωμα.

Πριν κλείσουμε την ευχάριστη αυτή συζήτηση, δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να σας ρωτήσω, για την περίπτωση του κυρίου Αραγιάννη, ο οποίος φαίνεται να αποχωρεί από βασικός χορηγός. Τι έχει γίνει?

Ο κος Θανος Αραγιάννης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ,ο οποίος προσφέρει χωρίς να ζητάει τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην μεγάλη του αγάπη τον Π.Α.Ο όταν θα έχουμε απέναντί του την απαραίτητη σωστή συμπεριφορά.

Και επιτρέψτε μου κάτι ακόμη.

Θα ήθελα να πω ότι οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Κόσμο του Παναθηναϊκού για την ανεπανάληπτη στήριξη !!!! Στους Χορηγούς μας…ιδιαίτερα στο κο Δημήτρη Βρανόπουλο και τον κο Θάνο Αραγιάννη

Σε όλα μέλη του Δ.Σ, στα μέλη που εξαναγκάστηκαν έμμεσα σε παραιτήσεις από τα πόστα τους, τους κους ( Μπάμπη Παπαπάσχαλη- Γιάννη Αντωνιάδη)
που όμως συνέχισαν να προσφέρουν με συνεχή προσπάθεια και αγώνα …!!!

Επανέρχομαι στο σημαντικό γεγονός ότι, χάρις στις ενέργειες του ΔΗΜ .ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ο ερασιτέχνης Π.ΑΟ επανήλθε στις ράγες,απόκτησε λειτουργικότητα αφού μείωσε το χρέος που ήταν 3.600.000 Ε στα ανεκτά επίπεδα των περίπου 400.000 ε

Του βγάζω το καπέλο…!!!

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ να μοιραστώ την εμπειρία των 55 χρόνων ενεργής παρουσίας μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού μαζί με όλα τα στελέχη του συλλόγου μας

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και την εμπιστοσύνη σας σε εμένα και στο Greenmood, σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές, και οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα, να βγει ο Σύλλογος μετά από αυτή τη δημοκρατική διαδικασία ενωμένος και δυνατός.

O Θόδωρος Συνοδινός είναι: O Θόδωρος Συνοδινός είναι:

π. Αθλητής Ελληνορωμαϊκής πάλης 1966-1980,
Πρωταθλητής Παίδων -Εφήβων-Ανδρών.
Διεθνής Αθλητικό στέλεχος 1980-2022
π. Αρχηγός τμημάτων Πάλης και Άρσης Βαρών
Υπεύθυνος Βαρέων Αθλημάτων
Μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο
π. Γεν Γραμματέας Π.Α.Ο
π. Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πάλης και Ομοσπονδίας Πυγμαχίας
Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών- Πρωταθλητών Όλων των Αθλημάτων