Τον κερδίζει και τον θέτει, εκτός διεκδίκησης.

Καλημέρα κύριοι, λίγες ώρες πριν το σημαντικότερο παιχνίδι των play off και η αισιοδοξία για άνετη επικράτηση είναι διάχυτη.

Στα όποια όνειρα του Ολυμπιακού για κατάκτηση του πρωταθλήματος, απόψε ο Παναθηναϊκός βάζει ταφόπλακα… Στις 2 φετινές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, δεν υπήρξε νικητής. Αν και η ομαδα του λιμανιού έπιασε το 100% των δυνατοτήτων της δεν κατάφερε να λυγίσει έναν Παναθηναϊκό που έκανε τα χειρότερα του παιχνίδια μέσα στη χρονιά.

Τρίτη φορά δεν έχει…!!! Μετά τη νίκη στο Χαριλάου, ο Παναθηναϊκός απέδειξε, πως δεν χάνει αυτό το πρωτάθλημα. Θα μπεί στο γήπεδο και θα αντιμετωπίσει τον αγώνα, ως μια μαχη δίχως αύριο….. Και στο τέλος θα πανηγυρίσει μια νίκη τίτλου.

Κερδίζουμε λοιπόν σήμερα, αφήνουμε τον Ολυμπιακό 6 βαθμούς πίσω και τον στέλνουμε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε 2 κολλητά παιχνίδια, που θα κρίνουν τη 2η θέση…

Πίστη στην ομάδα, που με εξαίρεση 5 ημερών, παραμένει 1η επι 8 μήνες. Η κριτική πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, πριν καν τελειώσει, με τη πρώτη στραβοκλωτσια, με την πρώτη χαμένη ευκαιρία του αντιπάλου, δεν είναι αποδεκτή…. Αν δεν πιστέψουμε εμείς στην ομάδα και στο πρωταθλημα, πως θα πιστέψει αυτή στην ίδια?

ΥΓ1, Μεγάλη νίκη στο βόλεϊ, μετά απο συνεχόμενα κακά παιχνίδια και αποτελέσματα.

ΥΓ2. Ο Βοτανικός ξεκίνησε, το ΟΑΚΑ πρασινησε, η επόμενη 5ετια φαντάζει λαμπρή για όλο το Σύλλογο.