Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω……

Γράφει ο Αλέξανδρος

Καλημέρα κύριοι, όση καλή διάθεση και αν είχα να παρακολουθήσω και σε προέκταση να σχολιάσω τους αγώνες της ομάδας μας στα play off, από τις πρώτες κιόλας 2 αγωνιστικές, μου έφυγε….

Κάτι η διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάτι η αισχρή εμφάνιση στο δεύτερο με τον ΠΑΟΚ, κάτι το μυαλό μου που ήταν αφοσιωμένο στα σημαντικά (Επιπτώσεις φυγής Γιαννακόπουλο σε ΚΑΕ, εκλογές ΑΟ και γηπεδικό), με απέτρεψαν από το να ασχοληθώ με την αδιάφορη συμμετοχή της ομάδας μας, σε ένα μίνι πρωτάθλημα, για να δούμε στο τέλος το εξής ένα: Αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ, προκριματικούς αγώνες για το Champions League.

Ειλικρινά αν διοικούσα τον Παναθηναϊκό, μετά την οριστική άρνηση της UEFA να άρει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, θα έψαχνα κάθε τρόπο προκειμένου να μην συμμετάσχει η ομάδα σε αυτή την παρωδία, που αναδεικνύονται μονάχα οι “Κομίνηδες”.

Και πραγματικά είναι απορίας άξιο και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στον προπονητή και στους παίκτες, πως αυτός ο κατακερματισμένος από την ίδια του την διοίκηση Παναθηναϊκός, καταφέρνει και εμφανίζεται σοβαρός και αξιοπρεπής στο γήπεδο.

Με έναν προπονητή που ξέρει πως φεύγει, με παίκτες που δεν ανανέωσαν ούτε για ένα 20ήμερο μέχρι να λήξουν τα play off και με καθημερινό ρεπορτάζ για αυτούς που έρχονται να αντικαταστήσουν αυτούς που παλεύουν ακόμα….. ΝΑΙ είναι επίτευγμα να έχεις μόλις μία ήττα σε 5 αγώνες, με κόντρα διαιτησία!!!

Αυτά για τα play off, ούτε με το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ασχοληθώ….. είναι απρέπεια απέναντι στον αγώνα που έδωσαν καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς προπονητής και παίκτες, να κρίνονται σε 10 αδιάφορα παιχνίδια, με μείον 6-7 παίκτες από ένα ρόστερ 4ων εκατομμυρίων ευρώ.

Αφού τελειώσαμε με το ποδόσφαιρο, θα εκφράσω την αισιοδοξία που με διακατέχει, σχετικά με την αγωνιστική ταυτότητα που δημιουργούν Τριαντόπουλος, Βόβορας, Αλβέρτης, Διαμαντίδης, στην ομάδα μπάσκετ. Χωρίς φανφάρες για το έβδομο και τα συναφή που ακούμε 8 χρόνια τώρα, χωρίς επικοινωνιακούς μηχανισμούς προς άγρα διαρκείας, αλλά με ειλικρίνεια απέναντι στον κόσμο, ζητάει την στήριξή του (που επιβάλλεται να την δώσει χωρίς ενδοιασμούς).

Τέλος, σχετικά με τις εκλογές του ΑΟ, όπως σας έχω πει εδώ και 3 μήνες, έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην πηγή να πιούμε νερό (γήπεδο), για να μπορέσει ο κάθε αλεξιπτωτιστής συνεπικουρούμενος από τα απομεινάρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, να μας κόψει το δρόμο. Η εποχή των “ψευτοθόδωρων” που που έταζαν ανέφικτα πράγματα για να ματαιώσουν την μοναδική εφικτή και σωτήρια λύση για τον Σύλλογο, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!

Όλα βαίνουν καλώς…….. Και τα συμφέροντα του ΑΟ θα διασφαλιστούν…… Και στον Βοτανικό θα μπούμε μέχρι το 2024…… Και λύση για το μπάσκετ θα βρεθεί…..Και ο Παναθηναϊκός μας θα ξαναγίνει ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ εντός των γηπέδων!!!

Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση του ΑΟ, με δύναμη και εντιμότητα τα καλύτερα είναι μπροστά….. Οι “Μένουμε Λεωφόρο” ας φροντίσουν να εξασφαλίσουν από αλλού το μέλλον τους, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει το δικό του!!!!

ΥΓ. Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ, αν και εφόσον πωλείται (για μένα δεν πωλείται), διερευνητικές επαφές κάνουν κάτι μεσάζοντες μπας και βρουν κανέναν και πάρουν τα κόμιστρα της επαφής….. Σεμνά και ταπεινά θα βγουν οι χρονιές, μέχρι να μπούμε στο “σπίτι” μας….. μετέπειτα θα έχουμε επιστροφές!!!