Χαμηλά τη μπάλα αδέρφια, ακόμα διοικεί ο γνωστός Αλαφούζος….

 

Καλημέρα κύριοι,στις παραινέσεις των φίλων της σελίδας από την αρχή της σαιζόν, να καθίσω να γράψω δύο πράγματα για την ομάδα, απαντούσα πως δεν πρόκειται να χαραμίσω μισό λεπτό από τον χρόνο μου για να δω τον Παναθηναϊκό, πόσω μάλλον για να γράψω. Η σωρευμένη απογοήτευση και οργή, για τα πεπραγμένα της διοίκησης Αλαφούζου, έχει κάνει πολλούς φίλους που ξυπνούσαν και κοιμόντουσαν με τη σκέψη τους στον Παναθηναϊκό, να έχουν ρίξει “μαύρη πέτρα”……

Δεν λέω, αν και δεν έχω δει ακόμα παιχνίδι ολόκληρο, παρά μόνο τις φάσεις και τα γκολ, κάτι μέσα μου με “τσίγκλιζε” να γράψω ένα κείμενο να αποδώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, αλλά έχοντας ζήσει αρκετά καλά ξεκινήματα με τον Αλαφούζο, που κατέληγαν πάντα σε εκκωφαντικές αποτυχίες, το προσπερνούσα και επέμενα συνειδητά να απέχω.

Δεν ήθελα και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση, οτιδήποτε θετικό γράψω για την ομάδα να το καρπωθεί ο Αλαφούζος και η κουστωδία του, γιατί την τελευταία βδομάδα, βλέπω πολλούς γραφικούς να αναφέρονται κολακευτικά για την διοίκηση, λες και ανέλαβε εχτές τα ηνία της ομάδας, λες και δεν είναι η διοίκηση αυτή, που έκανε τα 40 εκατομμύρια χρέος 80, που έτρεχε να παρακαλάει ομάδες χωριά να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής μας στην κατηγορία, που ξεπούλησε παίκτες όπως τον Βλαχοδήμο για πενταροδεκάρες προκειμένου να πληρώνει ανίκανα στελέχη και δημοσιογράφους να κοροϊδεύουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όσο ο Αλαφούζος τον εξαφάνιζε από το ποδοσφαιρικό σπίτι του, τα Ευρωπαϊκά κύπελλα!!!

Σε καμιά περίπτωση λοιπόν, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα απονείμω τα εύσημα στον Αλαφούζο για το γεγονός πως “κατάφερε” να εξαλείψει 40 εκατομμύρια χρέη που βρήκε το 2012, μετά από 10 χρόνια έχοντας παρουσιάσει προπονητές και ρόστερ, που ντρεπόμασταν να λέμε πως είμαστε Παναθηναϊκοί. Έχοντας ξεπουλήσει 20 ποδοσφαιρστές, έχοντας εισπράξει εκατομμύρια από την UEFA, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τους χορηγούς, τα εισιτήρια διαρκείας, ΤΟΥΣ ΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ να είχε αναλάβει την ομάδα το 2012, αν είχε καλή και παναθηναϊκή πρόθεση, σε ένα χρόνο θα ήταν η ομάδα καθαρή από τα χρέη…..Δεν θα είχε υποστεί αυτόν τον δεκαετή εξευτελισμό που την υπέβαλλε ο Αλαφούζος…. και με δεδομένο την βελτίωση της διαιτησίας (λόγω var) θα είχαμε και 2-3 τίτλους. Η κρίση στον Παναθηναϊκό ήταν τεχνητή…. Ομάδα αυτού του βεληνεκούς, δεν εξαφανίζεται από τον Ευρωπαϊκό χάρτη για 40 εκατομμύρια χρέος, τα δίνει όλα, βγαίνει μια χρονιά στην Ευρώπη κάνοντας μια πορεία από αυτές που συνήθιζε και τελείωνε με το χρέος σε ένα χρόνο, άντε να δεχτώ πως θα έπρεπε να πουλήσει και 2 παίκτες, αλλά να τους πουλήσει, όχι να τους ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ή να τους χάσει ελεύθερους, παίρνοντας τροφεία 250.000 ευρώ, όταν οι άλλοι πούλησαν χειρότερους παίκτες με 7 και 10 εκατομμύρια ευρώ.

Λοιπόν η ομάδα, έχει φέτος την τύχη να διαθέτει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και εγωισμό, αν δεν της τραβήξει ο Αλαφούζος το χαλί κάτω από τα πόδια, θα καταφέρει άνετα να βγει στην Ευρώπη και ίσως, λέω ίσως, να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι τελευταία αγωνιστική….Οι υπόλοιπες ομάδες δεν παρουσιάζουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο, απλά διαθέτουν διοικήσεις, που δεν θα τις πουλήσουν, για τα δικά τους συμφέροντα……

Η διοίκηση Αλαφούζου, όχι μόνο δεν εξάλειψε τα χρέη βάζοντας λεφτά από την τσέπη της, αλλά έχει βγάλει χρήματα στην πλάτη της ομάδας…Για αυτό μην παραμυθιάζεστε, ανά πάσα στιγμή είναι ικανή να διαλύσει ότι καλό πάει να γίνει, προκειμένου να συνεχίζει να την αρμέγει…..Και για να την αρμέγει, θα πρέπει να κάνει ανθρώπους που πέθαιναν για τον Παναθηναϊκό, να αδιαφορήσουν, να σιχαθούν και να μην ασχολούνται…..Σε αυτό έχει πάρει “άριστα”!!!

Η τελευταία ελπίδα για να δούμε ξανά τον Σύλλογο πρωταγωνιστή, είναι το γήπεδο…..Πιστεύω πως στη ΓΣ θα επικρατήσει η λογική και όχι η τρομοκρατία μιας ζωηρής στα social media μειοψηφίας….. Μόνο το γήπεδο είναι ικανό να προσελκύσει επενδυτές, ώστε να απαλλαγούμε από τον κηφήνα….

ΥΓ. Τέλος, θα κάνω μια μικρή αναφορά στον Εξάστερο….ο οποίος προκαλεί θλίψη με τις εμφανίσεις του και αναρωτιέμαι που στο διάολο βρίσκουν κάποιοι την διάθεση να αισθάνονται δικαιωμένοι και να πανηγυρίζουν, που φεύγει ο Μπερτομέου….όταν ο Μπερτομέου τους έχει διώξει 2 χρόνια νωρίτερα αφότου ήρθε η ώρα να φύγει ο ίδιος…. Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά, βλέποντας αυτούς που έπαιρνα όρκο πως παρότι τα λάθη τους αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, να τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους, ο εγωισμός τους, η δικαίωσή τους…….

Τώρα πότε θα ξαναγράψω δεν ξέρω, βασικά αισθάνομαι πολύ κουρασμένος με τον Παναθηναϊκό, προτιμώ την ησυχία μου, αυτή που έχασα τόσα χρόνια να πολεμάω την ψευτιά των μισθοφόρων (ξέρετε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που στα 10 χρόνια παρακμής του Παναθηναϊκού, δεν ξεβολεύτηκαν ποτέ οι ίδιοι, το μεροκάματο και μάλιστα χοντρό, το έβρισκαν κάθε μέρα, χωρίς να τους νοιάζει από ποια τσέπη βγαίνει)…..Από υγεία είμαι καλά, δεν υπάρχει λόγος να την ρισκάρω….

Σας παρακολουθώ κάποιες φορές στα σχόλια, μου λείπει που δεν συμμετέχω, αλλά έχει πέσει και πολύ κλαπαρχιδιά στο site, έχετε μπλέξει την βούρτσα με την πούτσα, νομίζετε πως προσφέρετε ο χώρος για να κάνετε αγώνα υπέρ ή κατά του εμβολίου? Ο καθένας να ακολουθήσει ότι του λέει το μυαλό του, να μην πάρετε κανέναν στον λαιμό σας, είτε λέγοντάς του να το κάνει, είτε όχι…..

Χαιρετώ….