Χθεσινοί κίναιδοι…. σημερινοί (_0_)μπαράδες. Γίνεται? Ε όχι δεν γίνεται!!!

Καλησπέρα κύριοι, χαίρομαι που το προηγούμενο κείμενο έγινε αφορμή για να θιχτεί ένας εκ των “απαγωγέων του μέλλοντος του Συλλόγου” (σύμφωνα με ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) και να γράψει για εκατομμυριοστή φορά ψευτιές και παπαρολογίες, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να παραμυθιάσει για άλλη μια φορά τους “λάτρεις” των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, που τον ακολουθούν.

Βασικά εδώ και μια δεκαετία, χαίρομαι να είμαι στο στόχαστρο τέτοιων κηφήνων και να νομίζουν πως με συκοφαντικές αναρτήσεις και απειλές ενίοτε, θα τους φοβηθώ και θα σταματήσω να γράφω για τον ύποπτο ρόλο τους και την αδιαμφισβήτητη συμβολή τους, στην κατάντια της τελευταίας 8ετίας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού…..ειδικά όταν διαπιστώνω, πως με ύπουλες αναρτήσεις δημιουργούν τις προϋποθέσεις, για να καταφέρουν τα ίδια και στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Αράδιασε δέκα σειρές κλαπαρχιδιών, είπε και 2-3 κοσμητικά επίθετα (όπως και να με αποκαλέσει ο συγκεκριμένος, θα είναι παράσημο για μένα) και νόμισε πως ξεμπέρδεψε, θα συνεχίσει να έχει τα πρόβατα στο μαντρί….. στάθηκε μάλιστα -για να γίνει πιστευτός- σε μια άνευ ουσίας ανακρίβεια δική μου, ναι οκ δεν δημιούργησε αυτός το ΠΑΝ.ΚΙ., αλλά ήταν ο Πρόεδρος του κινήματος…. αυτός που ζητούσε την ψήφο των Παναθηναϊκών και την ξεπουλούσε στον 2ο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών σε κάθε ενδιαφερόμενο, παρουσιάζοντάς τους γελοία σχέδια για τη Λεωφόρο των 45.000 θέσεων.

Τον είπα λοιπόν πολιτικάντη, μπογιατζή, παλαμακατζή του Αλαφούζου και για όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις (κείμενα και φωτογραφίες)…..Που υπάρχει συκοφαντία? Ήταν Πρόεδρος του ΠΑΝ.ΚΙ.? Έβαφε κάγκελα αγκαλιά με τον Αλαφούζο και τον Φιλιππίδη? Συμμετείχε στις εκλογές της Π.Σ. και κατέβαινε σε αυτή υποψήφιος? Έδινε το παρών στις Γ.Σ. στον Τάφο του Ινδού και χειροκροτούσε τον Αλαφούζο? Καλούσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού τα πρώτα 5 χρόνια του Αλαφούζου, να στηρίξουν την διοίκηση, γιατί είναι παναθηναϊκή διοίκηση, σε αντίθεση με αυτή του Βαρδινογιάννη? Κατηγορούσε τον Γιαννακόπουλο, γιατί δεν έδωσε 2 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ του Αλαφούζου που είχε τάξει? Ήταν υπέρ της παρακμής που γνώρισε ο Α.Ο. σε χέρια ομοίων του?

Τι νόμιζε ο ξεγάνωτος τενεκές…. πως επειδή πλησιάζουμε τα 50, πάθαμε και αμνησία? Πως θα έρθει το 2020, να μας το παίξει άμεμπτος και αμόλυντος, μεταδίδοντας την “αρρώστια” του και στις νέες γενεές Παναθηναϊκών, που δεν τον γνωρίζουν? Οι χθεσινοί πούστηδες θα μας το παίξουν σημερινοί κωλομπαράδες? Γίνεται? Ε όχι δεν γίνεται!!!

Αυτός με αποκάλεσε “τσάτσο” των Τζίγγερ και Γιαννακόπουλου, χωρίς καμιά απόδειξη….αφού τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν τους έχω μιλήσει, πόσω μάλλον συναντήσει, ΠΟΤΕ!!!

Όπως δεν έχω εργαστεί ποτέ σε επιχείρησή τους, δεν έχω επισκεφτεί γραφεία τους, δεν έχω βρεθεί καν με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους….. σε αντίθεση με αυτόν που έχει περάσει από δεκάδες γραφεία παραγόντων του Παναθηναϊκού, ζητώντας χάρες…πότε για το κόμμα (ΠΑΝ.ΚΙ.), πότε για την Παναθηναϊκή συμμαχία και πότε για προσωπικά του θέματα.

Είπε επίσης πως ήθελα να γίνω εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ….Με τι προσόντα -πιστεύει ο ηλίθιος- πως θα θεωρούσα τον εαυτό μου ικανό, για να γίνω εκπρόσωπος τύπου, μιας ομάδας του μεγέθους του Παναθηναϊκού? Ούτε δημοσιογράφος είμαι (ούτε καν δημοσιογράφος ΙΕΚ σαν τα κολλητάρια του), ούτε διατεθειμένος να λέω ψέματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, για έναν μισθό. Τι νομίζει, πως όλος ο κόσμος έχει την δική του αρρωστημένη ματαιοδοξία, για αξιώματα και μισθούς….. νομίζοντας μάλιστα πως αδικείται, που δεν τον χρησιμοποιεί σε διοικητικό πόστο ο Αλαφούζος (όπως έλεγε στα φιλαράκια του)?

Και άντε ο Τζίγγερ δεν ανέλαβε ξανά τον Παναθηναϊκό για να με κάνει εκπρόσωπο τύπου με μισθάρα, τόσο δύσκολο ήταν έναν “τσάτσο” του να τον βολέψει σε ένα βενζινάδικο να βάζει βενζίνη, να μην τρέχει να δουλεύει 12 ώρες σαιζόν στην Ζάκυνθο? Αμ ο άλλος, τόσο δύσκολο ήταν να με βάλει να κουβαλάω κιβώτια με φάρμακα στη ΒΙΑΝΕΞ και με άφησε στα 50μου να κάνω το delivery boy? Αυτός όμως αλήθεια, μπορεί να μας πει πόσες υποθέσεις με αμοιβή πήρε αυτά τα χρόνια παριστάνοντας τον “Παναθηναϊκάρα”?

Άκου λοιπόν παθολογικέ ψεύτη και συνωμοσιολόγε του πέους ….εγώ δεν πρόκειται να δεχτώ ΠΟΤΕ, να πάρω έστω και μισό ευρώ από τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας υπηρεσίες…. για αυτό -σε αντίθεση με σένα- δεν είχα ποτέ προτίμηση ποιος θα διοικεί τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που ζητούσα ανέκαθεν και θέτω και τώρα ως προϋπόθεση για όποιον προκύψει στη θέση της διοίκησης, είναι να μην συναγελάζεται με ανθρώπους του σιναφιού σου!!!

Και ευτυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα, τέτοιοι θα μας διοικήσουν στο μέλλον….. άνθρωποι που δεν γουστάρουν παρτίδες με εσένα και τους ομοίους σου!!!! 

ΥΓ. Επειδή είναι και βραδύνους…και όταν λέει επανέρχομαι σε λίγο, μέχρι να βάλει σε μια τάξη τις ψευτιές του, περνάνε 2-3 ημέρες….. έσπευσα να του δώσω περαιτέρω υλικό. Και πιστέψτε με κύριοι, είναι τόσο “καμένος” για τον σοβαρό κόσμο του Παναθηναϊκού, που απαντήσεις από δω και πέρα θα παίρνει μονάχα αν στρέφεται κατά του Παναθηναϊκού (βλέπεις δεν κόβεται το χούι, θα το ξανακάνει ακόμα αν τον στέλναμε σε κλινική αποτοξίνωσης παπαρολογίας), για μένα μπορεί να γράφει ότι γουστάρει, του καθενός η πορεία στα παναθηναϊκά τεκταινόμενα είναι γνωστή…. εμένα δεν με κατηγόρησε κανείς παράγοντας για απαγωγέα του μέλλοντος του Παναθηναϊκού ή για εκβιαστή, ούτε καν ο Αλαφούζος που τον βρίζω από το 2013.

****Μου αρέσει που γράφει στην βοθρογωνιά που έχει, με τρίτο πρόσωπο…τάχα πως υπάρχει και άλλος συντάκτης που τον υποστηρίζει χαχαχα

Το μόνο αλάθητο κριτήριο κάθε Παναθηναϊκού, για να γνωρίζει πως οι απόψεις του δεν ζημιώνουν τον Σύλλογο, είναι να εκφράζει τις ακριβώς αντίθετες από τις δικές σου.