Καναλάρχης άνθρωπος και σε γλεντάει ο πανελίστας με τον “καλύτερο” διαιτητή… ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ρε Μ@λ@κ@!!

Καλησπέρα κύριοι, σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δημιούργησε όσες ευκαιρίες έχει κάνει όλη τη χρονιά, σκόραρε μόλις μία φορά (δύο σκόραρε εδώ που τα λέμε αλλά γαμιέται ο Σιδηρόπουλος) και πλήρωσε με γκολ τις δύο και μοναδικές φορές που υπέπεσε σε λάθος….. χαρίζοντας τρεις ακόμα βαθμούς, σε ένα καφενείο, που κατέβηκε για να παίξει αντιποδόσφαιρο…..

75% με 25% η κατοχή μπάλας, πολλές ευκαιρίες για γκολ, εννιά Έλληνες στην 11αδα, πάθος και ακατάπαυστο τρέξιμο…..και όμως ο μαλάκας της χρονιάς (μπορεί να είναι και μαλάκες δεν ήμουν μπροστά), αντί να φωνάζει 90 λεπτά Παναθηναϊκός να σπρώξει και αυτός την ομάδα στην ανατροπή και στη νίκη, ασχολείται να βρίσει τον Χρήστο Δώνη……την ώρα της αλλαγής του…..Να αγιάσει το στόμα του Γιώργου Δώνη, του είπε λιγότερα από όσα του άξιζαν, και εύχομαι την επόμενη φορά να πηδήσει τα κάγκελα και να αρχίζει να σπάει μούτρα σε όλα αυτά τα αρχίδια, που νομίζουν πως με ένα εισιτήριο των 10 ευρώ έχουν το δικαίωμα, να λένε ότι γουστάρουν.

Ο Παναθηναϊκός παρά την απειρία του, σήμερα ήταν καλός…..έκανε ένα γεμάτο και επιθετικό παιχνίδι, αλλά του έλειψε αυτό που του λείπει χρόνια τώρα, το γκολ…..αν καταφέρει τον Γενάρη να λύσει αυτό το πρόβλημα, θα τερματίσει εκεί που τον υπολογίζουμε όσοι γνωρίζουμε λιγάκι περισσότερο ποδόσφαιρο και δεν κρίνουμε τα πάντα από τα αποτελέσματα.

Το να μιλήσουμε για την εμετική διαιτησία Σιδηρόπουλου, απόρροια της ανύπαρκτης διοίκησης, μετά από ένα παιχνίδι που σου έχει ακυρωθεί ένα καθαρό (κατά τη γνώμη μου) γκολ, έχει χαριστεί στον αντίπαλο κόκκινη κάρτα (Ουάρντα) και δεν σου δίνουν την υποψία πέναλτι στην τελευταία φάση, είναι άσκοπο…. Ο ένας με την τρομοκρατία (Τζήλος κλπ), ο άλλος με ντου στα αποδυτήρια και ο νεόπλουτος με ΕΠΟ και δανεικούς σε 5 παραρτήματα, θα παλέψουν μέχρι τέλους για ένα τρόπαιο σε ένα από τα πιο κατάπτυστα πρωταθλήματα του κόσμου….. Να το χαίρονται. 

Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως τα κατάφερε το καλοκαίρι (να μην ενισχυθεί σχεδόν καθόλου, αν εξαιρέσουμε τους Σένκεφελντ, Ζαχίντ), δεν γίνεται και δεν πρέπει να μην τολμήσει τον Γενάρη να ενισχυθεί περαιτέρω….. καλοί και ταλαντούχοι οι πιτσιρικάδες μας, αλλά έχουν ταβάνι την σωτηρία της ομάδας….. Αν πάλι αυτός είναι ο στόχος, να ενημερώσουν όσους έχουν διάθεση να πηγαίνουν γήπεδο, να μην βρίζουν τα παιδιά, περιμένοντας μονάχα νίκες.

Τότε ΝΑΙ να πάρουν ευκαιρίες όλοι οι μικροί….. γνωρίζοντας πως όσοι θα βρίσκονται στο γήπεδο, έχουν αποδεχτεί τη μοίρα του κομπάρσου για τον άλλοτε κραταιό Παναθηναϊκό και δεν θα τους κομπλεξάρουν με ύβρεις και γιουχαΐσματα.

Το άσχημο με αυτή την απρόσμενη και άδικη ήττα, είναι πως πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε προκειμένου να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και να πάμε στα ντέρμπι με καλή ψυχολογία, όχι τόσο για να κερδίσουμε, όσο για να σταθούμε αξιοπρεπώς.

Προσωπικά δεν θα επιρρίψω την ευθύνη για την ήττα, σε έναν, δύο, τρεις παίκτες, επειδή έτυχε να είναι στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ….. Προτιμώ να τα επιμερίσω σε όλη την ομάδα και να μην ψάξω πάλι έναν αποδιοπομπαίο τράγο, απαιτώντας να μπει στο επόμενο παιχνίδι ένας άλλος, που με την ίδια ευκολία, θα ζητήσω το “κεφάλι” του στην πρώτη στραβή…. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ μαζί κερδίζουν και μαζί χάνουν….

Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο, ψυχραιμία, ψηλά το κεφάλι και προσευχές να μας ακούσει κάποτε ο Θεός και να μας στείλει έναν άνθρωπο με όραμα, συγχωρώντας την αχαριστία μας…

Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-2

Το γκολ του Παναθηναϊκού ο Ζαχίντ

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Διούδης, Αποστολάκης, Σένκεφελντ (79’ Κολοβός), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (60’ Μπεκ), Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (56’ Μακέντα).