Μας γέμισε ελπίδες….. αλλά χαμηλά τη μπάλα, είναι νωρίς για πανηγύρια!!!

Γράφει το Onsports

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη «φώναξε» πως το μέλλον του ανήκει. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί κόντρα στη Φέγενορντ, επικράτησαν 3-0 και έβγαλαν πάρα πολλά και καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, μόλις στην 3η ημέρα της παρουσίας τους στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η συνοχή των γραμμών, η καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση σε συνθήκες «κόντρας» αλλά και η αποτελεσματικότητα μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη για τους «πράσινους».

Οι Φεντερίκο Μακέντα, Γιάννης Μπουζούκης και Νίκος Βέργος πέτυχαν τα γκολ σε ένα ματς που σίγουρα σαν αποτέλεσμα προκαλεί μεγάλη εντύπωση, πλην όμως είναι ακόμα αρχή για να βγάλει κανένας ασφαλέστερα συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως έχει μέλλον, τόσο γιατί έβγαλε μια πολύ καλή εικόνα πριν καλά-καλά αρχίσει η προετοιμασία και μπουν στο ρόστερ οι μεταγραφές που έρχονται (Κολοβός, Ζαχίντ, στόπερ, χαφ κλπ.) όσο και γιατί αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο πολλά από τα νέα παιδιά που «ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα και λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία, δείχνοντας κι αυτά καλά δείγματα γραφής. Δεδομένα ο Παναθηναϊκός μετά το επιτυχημένο πρώτο τεστ, έχει λόγους για να… αισιοδοξεί.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (46’ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (62’ Μαυρομάτης), Πούγγουρας (75’ Αποστολάκης), Ινσούα (75’ Ζαγαρίτης), Δώνης (63’ Αθανασακόπουλος), Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (46’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (62’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (63’ Σερπέζης), Μακέντα (46’ Βέργος)