Αποξένωση από τους φίλους και απαξίωση από τους εχθρούς…..

Γράφει ο Αλέξανδρος

Καλημέρα κύριοι, επέλεξα να μην σχολιάσω την χτεσινή εντός έδρας ήττα από την Χαλκηδόνα εν θερμώ….. περίμενα να ξεθυμάνει όχι τόσο η οργή, όσο η απογοήτευση που νιώθω για τον Παναθηναϊκό μας……Τον Παναθηναϊκό μας, αυτόν που με έβγαζε στις πλατείες περήφανο, να ουρλιάζω το όνομά του, ώστε να το ακούσουν εχθροί και φίλοι και να μάθουν τα νέα ευρωπαϊκά κατορθώματα του.

Η γελοία έως ύποπτη διοίκηση, που ασκεί ο Αλαφούζος τα τελευταία 9 χρόνια στον Πρέσβη του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει τη μοναδική ευθύνη για το “κατάντημα” ….. Είναι πολλά τα χρόνια που πέρασαν για να έχουν ευθύνες οι Βαρδινογιάννηδες, οι Πολυμετοχικοί, οι ΑΡΔ που εκμεταλλεύτηκαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού ξεσηκώνοντας τον “επί δικαίων και αδίκων”, το συλλαλητήριο, η Θύρα 13…. Το “κατάντημα” βαραίνει αποκλειστικά τον Αλαφούζο!!!

Χαζός είσαι και αν ασχοληθείς καθημερινά επί 9 χρόνια, πας και κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και ο παμπόνηρος Αλαφούζος, δεν έμαθε να κάνει διεκδικητή του πρωταθλήματος, τον γεννημένο πρωταθλητή Παναθηναϊκό? Δεν θέλει κύριοι…..

Η αποστολή του, ήταν να καταστήσει τον Παναθηναϊκό όμηρο και κομπάρσο, προς όφελος των υπολοίπων ομάδων….. και με την ανοχή και συμμετοχή δυστυχώς πολλών επωνύμων και ανωνύμων Παναθηναϊκών και κυρίων των ΜΜΕ που τα γνωρίζει καλά, τα κατάφερε μια χαρά……

Το ράβε ξήλωνε κάθε χρονιά, η επιλογή των προπονητών, τα στελέχη βιτρίνες, οι παρεμβάσεις στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, τα καραγκιοζιλίκια με τους τηλεμαραθώνιους, το μπαταχτσιλίκι, ακόμα και η μετακόμιση σε ένα προπονητικό κέντρο κατώτερο του μεγέθους του Παναθηναϊκού…..ΟΛΑ είχαν στόχο την αποξένωση του Παναθηναϊκού από τους φίλους του και την απαξίωση από τους εχθρούς του.

Η μοίρα του Παναθηναϊκού, όσο θα βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος στο “τιμόνι” του είναι προδεδιαγραμμένη……ΚΑΤΑΝΤΙΑ για τον Σύλλογο και ΘΛΙΨΗ για τον κόσμο….. ούτε η κατασκευή του νέου γηπέδου, δεν μπορεί πλέον να αναστρέψει την πορεία προς την πλήρη απαξίωση, που χάραξε ο Αλαφούζος από το 2012!!!

Το “διαίρει και βασίλευε”, έκανε ακόμα μια φορά το θαύμα του…… Συνεχίστε να σκοτώνεστε για το αν έφταιγε ο Βαρδινογιάννης ή οι Πολυμετοχικοί το 2010-11 και αφήστε να αλωνίζει ο Αλαφούζος ανενόχλητος το 2020-21…….

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται στο τιμόνι του, έναν άνθρωπο να τον αγαπάει και ας μην έχει τα λεφτά όλου του κόσμου, να κλαίει ακόμα και με τις χαρές του, από συγκίνηση…..όπως ο αείμνηστος Θανάσης, όπως όλοι εμείς, που 10 χρόνια τώρα ζούμε την δική μας Οδύσσεια, περιμένοντας να επιστρέψουμε στο σπίτι….. Στην ΚΟΡΥΦΗ του κόσμου!!!!