Αυτή η στάνη (διοίκηση Αλαφούζου)…. τέτοιο τυρί βγάζει (κομπαρσιλίκι).

Γράφει ο GT67

Από την ημέρα που ανέλαβε ο Αλαφούζος και το καλοκαίρι του 2012 έως και το Γενάρη του 2021, έχουν πραγματοποιηθεί 111 μεταγραφές!!! Το διανοείστε?

Ναι δεν είναι πλάκα ούτε αστείο, 10 ολόκληρες 11αδες κάθε σεζόν νεοαποκτηθέντων!!!
Είναι πέρα για πέρα αληθινό, κάθε χρονιά έρχονται και φεύγουν πάνω από 20-25 ποδοσφαιριστές!!!

Στα γραφεία των μάνατζερ το party που έχει στηθεί είναι τρελό. Κοινό μυστικό πλέον, δεν μιλάνε για ποδοσφαιρική ομάδα αλλά για κέντρο αποκατάστασης πολυτραυματιών και ψυχοθεραπευτηρίου που βρίσκει “στέγη” κάθε προβληματικός χαρακτήρας.
Όσο για τη φετινή? Μην αυταπατάστε, δεν πρόκειται να ξεφύγει απ το “μοτίβο”,
10-15 φεύγουν, 6-7 ή και 10 έρχονται.

Πάμε στους προπονητές?
Έχουν καθίσει στην άκρη του πάγκου είτε ως πρώτοι είτε ως υπηρεσιακοί 14!!!
Φερέιρα, Ρότσα, Φάμπρι, Βονόρτας, Αναστασίου, Ρούτερ, Στραματσόνι, Ουζουνίδης, Δώνης, Πογιάτος, Συλαϊδόπουλος, Μπόλονι, Συλαϊδόπουλος και τώρα ο Γιοβάνοβιτς.

Τεχνικοί διευθυντές, γιατροί, μασέρ, μάγειρες μέχρι και οι κηπουροί του Καλαφάτης πληρώνουν πάντα το μάρμαρο βάζοντας έτσι κάτω απ το χαλάκι το ένα και μοναδικό πρόβλημα, την χειρότερη διοίκηση που έχει βιώσει ο Σύλλογος απ την ημέρα ιδρύσεώς του.
Για όλα -πάντα- φταίνε οι “άλλοι” πλην της αφεντιάς του.

Το μότο του Αλαφούζου “Εσείς φταίτε όταν εγώ βάζω χρήματα απ το υστέρημά μου, παλεύοντας μόνος με τα θηρία” και το χειρότερο όλων, βρίσκει ανταπόκριση στα μυαλά κάποιων.

Να πάμε και σε μας τους οπαδούς?
Καναπεδάτοι και πανηγυρτζήδες. Γυρίσαμε την πλάτη στην ομάδα που (υποτίθεται) λατρεύουμε. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω.

Να πάμε και στα οικονομικά? (ετοιμαστείτε για εμφράγματα)
Σχεδόν 100 εκατομμύρια μέσω ΑΜΚ και άλλα 130-150 απ τα έσοδα της ομάδας μπήκαν στο ταμείο. Διαχειριστήκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια.
Ναι στα σκουπίδια 250 εκατομμύρια, ούτε φιστίκια ούτε πασατέμπια αλλά 1/4 του δις ευρώ!!!
Κι αν αυτό το πράγμα δεν είναι παραλογισμός, δεν είναι βλακεία έγκλημα και δόλος, δεν είναι παραδοχή παταγώδους αποτυχίας, τι άλλο μπορεί να είναι βρε Αλαφούζο?

Συνεπώς, για ποια ποδοσφαιρική λογική να μιλήσουμε?
Τι σόι πλάνο είναι αυτό, όταν αλλάζουν τα πάντα σαν τα πουκάμισα?
Ποια ομοιογένεια και ποια συνοχή, ποια χημεία και ποια πρόοδος, ποια ομάδα?

Μόνιμα στους -30 απ την κορυφή, πισωγυρίσματα κάθε σεζόν, φάπες από παντού, ξεφτίλες και διασυρμοί. Ένα Κύπελλο όλο κι όλο και στον αντίποδα 3 χρόνια ban απ την UEFA συν η φετινή εκτός Ευρώπης για αγωνιστικούς (λέμε τώρα) λόγους……… ευτυχώς έμειναν οι αναμνήσεις να θυμίζουν που και που PANATHINAIKOS

ΥΓ. Και τώρα τι? Το γυρίζουμε (πάλι) στα ευχολόγια ελπίζοντας ότι η μεθοδικότητα-σοβαρότητα του Γιοβάνοβιτς θα φέρουν καρπούς. Αν α) ισχύουν όσα μεταφέρουν ρεπόρτερ, πρώην συνεργάτες – ποδοσφαιριστές του και β) δεν τον αδειάσει κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Αλαφούζος στην πρώτη στραβή, ίσως η νέα σεζόν να είναι η αρχή της ανάκαμψης.

ΥΓ1. Μα θα πουν κάποιοι, “Τον έφερε με σχεδόν 1 εκατ για να τον αδειάσει? Είναι παράλογο” Είπαμε, επί προεδρίας του σταματά κάθε έννοια λογικής. Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΥΓ2. Καλή επιτυχία Ιβάν Γιοβάνοβιτς