Μένουμε Σπίτι, αλλά στέλνουμε SMS στο 13033 με την νέα εφαρμογή για Android κινητά!

Πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή μας τους τελευταίους μήνες και όλοι μας πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα για να μπορέσει κάποια στιγμή να γυρίσει ο πλανήτης στους κανονικούς του ρυθμούς.

Αυτό που έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας είναι η αποστολή του SMS 13033 στο οποίο δηλώνουμε τον λόγο για τον οποίο βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας. Κάποιες φορές ξεχνάμε ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε τι και σίγουρα αυτό θα μοιάζει με βουνό για τους συνανθρώπους μας κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας.

Την λύση έρχεται να δώσει μια εφαρμογή για Android κινητά η οποία λέγεται «Μένουμε Σπίτι» και έχει σκοπό να κάνει την αποστολή των μηνυμάτων πιο απλή για όλους.
Ο δημιουργός της ο Γιώργος Ρακιτζής ενημέρωσε μάλιστα ότι σύντομα θα υπάρχει και έκδοση στα Αγγλικά για τους ξένους συνανθρώπους μας που ζουν στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απλή στην χρήση της. Επιλέγετε λόγο εξόδου, βάζετε τα στοιχεία σας και το μήνυμα φεύγει. Μάλιστα μετά την πρώτη αποστολή τα στοιχεία αποθηκεύονται (μόνο στην συσκευή δεν στέλνονται πουθενά αλλού) και έτσι δεν θα χρειαστεί να τα γράψετε ξανά.

Μια απλή εφαρμογή για όλους η οποία έρχεται να κάνει την ζωή μας ένα κλικ πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε στο κινητό σας από τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gapps.menoumespiti